Телефони: 032622890 / 0884641904
Hape Дървени кукли *Happy family Asian*

Hape Дървени кукли *Happy family Asian*

Цена:39.99лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Дървените играчки "Hape" са предназначени преди всичко за децата. Всеки продукт е разработен за подобряване и развиването на различни умения при детето.
Нито езика, нито култура, нито полa затрудняват интуитивните модели игра. Това което децата възприемат като забавление, родителите и възпитателите разпознават като подходящи за възрастта основи на обучението и провокирането на социални, сетивни, физически и емоционални умения.
Използването на естествени материали, бои на водна основа, строго качество и стандартите за безопасност, на които се подлагат всички играчки "Hape" ги правят любимци на децата и са избор, на който може да се довери всеки родител.

Hape, Дървени кукли
 
Кой живее в твоята къща за кукли? Отговорът на този въпрос не винаги е еднакъв, но креативните дизайнери на Hape ни предоставят една великолепна колекция от малки дървени кукли, изобразяващи семейство състоящо се от баба, дядо, майка, татко, братче и сестриче, за да се разнообразяват игрите с къщата за кукли.
Всяка една от куклите може да стои изправена, или да застава в различна поза според играта. С помощта на комплекта от дървени кукли детето развива своето въображение и творчески усет.
Играчката е специално разработена за децата и е направена от висококачествена дървесина, а боите използвани за декорацията и са безвредни, на водна основа и в съответствие с всички стандарти за безопасност, които се прилагат при производството на детски играчки.


Въображение и творчество: Насърчават се подражателни и въображаеми игри, окуражава се фантазия и разказване на истории , ролеви игри, и креативност.
Характеристики:

  • Комплектът от кукли е изработен от дърво, памук и тел.
  • Използваните бои са безвредни и на водна основа.
  • Всички продукти на „Hape“ отговарят на най-строгите международни стандарти за качество и безопасност - EN 71 (Европейски стандарти за играчки) и ASTM (American Society of Testing Materials).
  • Размери на опаковката: дължина 20см, ширина 5 см, височина 26 см.
  • Подходящо за деца над 3 години.
Възраст: 3+ години