Телефони: 032622890 / 0884641904
Hasbro - Play-Doh - Машина за пуканки

Hasbro - Play-Doh - Машина за пуканки

Цена:41.99лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Play-Doh е съвременен вариант на пластилина, който дава на децата изключително много възможности за моделиране и създаване на различни фигурки! 
Той не цапа, не се разпада, а самите цветове могат да се комбинират и да се създават нови (качество, което обикновения пластелин не притежава)!
Пластилините на Play-Doh спомагат за развиване на креативността в децата и обогатява тяхното въображение, помагайки им да създават нови светове, обрисувани от техните собствени фантазии.

PLAY - DOH е уникален по рода си, забавен, безопасен и с безкрайни възможности за комбинации!

Комплектът на Play Doh "Пуканки" е предназначен за малките любители на киното, за да приготвят и сами забавните задължителни вкусотии преди прожекцията! Освен "пуканки", с комплекта можеш и сам да приготвиш и "вкусни картофки"! С помощта на машината за вкусотии, те ще станат изцяло като истински (но не забравяй, че не са и не ги яж!) Игралният комплект "Пуканки" съдържа всичко необходимо - от машината, необходимите материали и опаковките за храната до СУПЕР ВЕСЕЛАТА ИГРА!

  • Комплектът съдържа моделин Play Doh, машина за производство на пуканки и картофки, опаковки и други спомагателни аксесоари!
  • Подходящ е за деца на възраст над 3 години.
  • Производител Hasbro.

ВАЖНО: Комплектът има само игрови характер и не е подходящ за консумация.


Възраст: 3+ години