Телефони: 032622890 / 0884641904
HoPPop - Детски комплект прибори за хранене MANU Aqua

HoPPop - Детски комплект прибори за хранене MANU Aqua

Цена:15.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Детски комплект прибори за хранене MANU Aqua или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Детски комплект прибори за хранене MANU Aqua или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
...да, в прекрасния свят на Hoppop модерният дизайн не е само за възрастните. Това е така, защото вдъхновението на дизайнерите е вашия собствен начин на живот и този на детето ви, ето защо продуктите с марка Hoppop са толкова подходящи за вашия начин на живот – привлекателни, уникални и много функционални...
Hoppop предлага на клиентите си красиви и умело разработени продукти за бебета с иновативен дизайн и функционалност. Бебепките аксесоари Hoppop са умело съчетание между атрактивни форми и цветове с най-добро качество и стриктно спазване на международните стандарти за безопасност.
От създаването си през 2007 г. До сега компанията е лидер в производството на висококачествени аксесоари с интелигентен дизайн. Екипите от инженери и дизайнери в Hoppop са вдъхновени от модата и тенденциите в интериорния дизайн при създаване на детски аксесоари и играчки, които вашите деца и вие ще обикнете от пръв поглед.
Hoppop се отличава със способността си да използват дизайна в услуга на иновациите. Освен изключителни продукти, носещи в себе си уникален стил, Hoppop създава аксесоари с интелигентни функции, които улесняват ежедневието на родителите и превръща използването на продуктите с тази марка истинско удоволствие. Продуктите с марка Hoppop са изработени от висококачествени материали и безопасно покритие, така че да отговарят и на най-високите изисквания за качество и са напълно безопасни при използванe.

Детски комплект за хранене Manu, HoPPop

Приборите за хранене Manu, Hoppop са произведени от висококачествени материали, съответно всички приложими стандарти за безопасност и не съдържат вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А. Приборите за хранене са със специални ергономична форма, която ги прави лесни за използване от деца, които се учат да се хранят самостоятелно. Комплектът се състои от лъжичка, виличка и ножче със заоблени форми, предпазващи от нараняване и удобна, гумирана дръжка. В комплекта са включени и инструкции за поддръжка и употреба на приборите.
  • Комплектът включва виличка, лъжичка и ножче със заоблени форми и ергономична форма, която улеснява децата при хранене;
  • Комплектът прибори за хранене е подходящ за използване в микровълнова фурна и почистване в съдомиялна машина;
  • Приборите са произведени от висококачествените материали и съответстват на приложимите норми и стандарти за безопасност в интересна комбинация между твърда пластмасова основа и мека гумирана дръжка;
  • Комплектът прибори е подходящ за деца над 4 месечна възраст;
  • Съответства на NF EN 14372;
  • Производител Hoppop.