Телефони: 032622890 / 0884641904
HoPPop - Детско гърне TORRO Fuchsia

HoPPop - Детско гърне TORRO Fuchsia

Цена:39.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни
...да, в прекрасния свят на Hoppop модерният дизайн не е само за възрастните. Това е така, защото вдъхновението на дизайнерите е вашия собствен начин на живот и този на детето ви, ето защо продуктите с марка Hoppop са толкова подходящи за вашия начин на живот – привлекателни, уникални и много функционални...
Hoppop предлага на клиентите си красиви и умело разработени продукти за бебета с иновативен дизайн и функционалност. Бебепките аксесоари Hoppop са умело съчетание между атрактивни форми и цветове с най-добро качество и стриктно спазване на международните стандарти за безопасност.
От създаването си през 2007 г. До сега компанията е лидер в производството на висококачествени аксесоари с интелигентен дизайн. Екипите от инженери и дизайнери в Hoppop са вдъхновени от модата и тенденциите в интериорния дизайн при създаване на детски аксесоари и играчки, които вашите деца и вие ще обикнете от пръв поглед.
Hoppop се отличава със способността си да използват дизайна в услуга на иновациите. Освен изключителни продукти, носещи в себе си уникален стил, Hoppop създава аксесоари с интелигентни функции, които улесняват ежедневието на родителите и превръща използването на продуктите с тази марка истинско удоволствие. Продуктите с марка Hoppop са изработени от висококачествени материали и безопасно покритие, така че да отговарят и на най-високите изисквания за качество и са напълно безопасни при използванe.

Детско гърне TORRO, Hoppop

Удобно гърне за деца над 12 месеца в страхотни, привличащи детското внимание цветове и оригинално красив дизайн. Гладката повърхност и стабилната основа  на гърнето позволяват на детето да се чувства удобно и комфортно. Горната част на Torro, Hoppop е подвижна, което позволява бързо и лесно почистване. Гърнето е снабдено със специален предпазител в предната си част, което го прави изключително подходящо и за момченце, а височината му позволява на децата да не се навеждат толкова и го прави изключително удобно.
  • Изработено е от полипропилен, без съдържание на вредни за здравето вещества;
  • Максимално препоръчително тегло до 20 кг;
  • Производител Hoppop.

Върни До Горе