Телефони: 032622890 / 0884641904
HoPPop - Детско столче за хранене TRONO - Fuchsia

HoPPop - Детско столче за хранене TRONO - Fuchsia

Цена:347.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Детско столче за хранене TRONO - Fuchsia или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Детско столче за хранене TRONO - Fuchsia или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
.. да, в прекрасния свят на Hoppop модерният дизайн не е само за възрастните. Това е така, защото вдъхновението на дизайнерите е вашия собствен начин на живот и този на детето ви, ето защо продуктите с марка Hoppop са толкова подходящи за вашия начин на живот – привлекателни, уникални и много функционални...
Hoppop предлага на клиентите си красиви и умело разработени продукти за бебета с иновативен дизайн и функционалност. Бебепките аксесоари Hoppop са умело съчетание между атрактивни форми и цветове с най-добро качество и стриктно спазване на международните стандарти за безопасност.
От създаването си през 2007 г. До сега компанията е лидер в производството на висококачествени аксесоари с интелигентен дизайн. Екипите от инженери и дизайнери в Hoppop са вдъхновени от модата и тенденциите в интериорния дизайн при създаване на детски аксесоари и играчки, които вашите деца и вие ще обикнете от пръв поглед.
Hoppop се отличава със способността си да използват дизайна в услуга на иновациите. Освен изключителни продукти, носещи в себе си уникален стил, Hoppop създава аксесоари с интелигентни функции, които улесняват ежедневието на родителите и превръща използването на продуктите с тази марка истинско удоволствие. Продуктите с марка Hoppop са изработени от висококачествени материали и безопасно покритие, така че да отговарят и на най-високите изисквания за качество и са напълно безопасни при използванe.

Детско столче за хранене Trono, HoPPop

В прекрасния свят на Hoppop всички продукти са създадени с изключителен усет към красивото, те следват и най-високите критерии за качество, а иновативният дизайн и изключителната функционалност ги превръщат в предпочитан избор от много родители. Столчето за хранене Trono, Hoppop е не само красиво допълнение към интериора на всяка къща, но и функционално бебешко столче за хранене, което расте с вашето дете и подхожда идеално на всеки етап от развитието на детето. Меката и удобна седалка на столчето е подвижна и е лесна за поддържане, защото няма ръбове и не задържа мръсотия. А възглавничката е подвижна и може да бъде отстранена при по-голяма възраст на детето. Столчето е снабдено с предпазен кола, който обхваща изключително добре детето, а за да е храненето наистина сигурно столчето е с уникален дизайн и по-разкрачена позиция на крачетата му, които имат си специална квадратна форма.

Характеристики на столче за хранене Trono, Hoppop:
 • Леко и изключително елегантно, това столче би паснало със своя изчистен дизайн на всеки интериор, придавайки му свежест и модерен дух;
 • Столчето е подходящо за деца от 6 месеца до 3 години;
 • Trono, Hoppop е изработено от висококачествен полипропилен, без съдържание на вредни за здравето вещества;
 • Столчето е с заоблени форми, а меката възглавничка е от специална антибактериална материя, което улеснява почистването;
 • Седалката на столчето за хранене е е днопозиционна;
 • Столчето е снабдена с напълно подвижна табличка, която може да бъде отстранена при по-голяма възраст на детето;
 • Размери на столчето: В 86 см х Ш 42,5 см х Д 35 см;
 • Тегло 6,5 кг;
 • Производител Hoppop.

Столчето расте с вашето дете и може да се преобразува в 3 различни позиции според възрастта на детето:
 • Позиция 1 – за деца от 6 до 18 месеца;
 • Позиция 2 – за деца от 12 до 36 месеца;
 • Позиция 3 – за деца над 36 месеца.