Телефони: 032622890 / 0884641904
HoPPop - Моят първи комплект за хранене ATABLO Plum

HoPPop - Моят първи комплект за хранене ATABLO Plum

Цена:49.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Моят първи комплект за хранене ATABLO Plum или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Моят първи комплект за хранене ATABLO Plum или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
...да, в прекрасния свят на Hoppop модерният дизайн не е само за възрастните. Това е така, защото вдъхновението на дизайнерите е вашия собствен начин на живот и този на детето ви, ето защо продуктите с марка Hoppop са толкова подходящи за вашия начин на живот – привлекателни, уникални и много функционални...
Hoppop предлага на клиентите си красиви и умело разработени продукти за бебета с иновативен дизайн и функционалност. Бебешките аксесоари Hoppop са умело съчетание между атрактивни форми и цветове с най-добро качество и стриктно спазване на международните стандарти за безопасност.
От създаването си през 2007 г. До сега компанията е лидер в производството на висококачествени аксесоари с интелигентен дизайн. Екипите от инженери и дизайнери в Hoppop са вдъхновени от модата и тенденциите в интериорния дизайн при създаване на детски аксесоари и играчки, които вашите деца и вие ще обикнете от пръв поглед.
Hoppop се отличава със способността си да използват дизайна в услуга на иновациите. Освен изключителни продукти, носещи в себе си уникален стил, Hoppop създава аксесоари с интелигентни функции, които улесняват ежедневието на родителите и превръща използването на продуктите с тази марка истинско удоволствие. Продуктите с марка Hoppop са изработени от висококачествени материали и безопасно покритие, така че да отговарят и на най-високите изисквания за качество и са напълно безопасни при използванe.

Комплект за хранене Atablo, HoPPop

Детският комплект за хранене Atablo, Hoppop е произведен от висококачествени, лесно почистващи се материали, съответства на всички приложими стандарти за безопасност и не съдържа вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А. Комплектът се състои от табличка и вградена чинийка с подвижна част, която може да бъде остранена, за да се улесни храненето и почистването на табличката, чашка и прибори. Комплектът стимулира децата да се хранят сами, улеснявайки ги, защото е труден за преобръщане, а заоблените му, ергономични форми са направени специално за малките ръчички.  В комплекта са включени и инструкции за употреба и поддръжка.
 • Комплектът е изработен от 100% висококачествен полипропилен, без съдържание на вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А;
 • Подходящ за използване в микровълнова фурна или съдомиялна;
 • Дълбока част за зърнена закуска и течни храни;
 • Съответства на NF EN 14372;
 • Подходящ за деца над 4 месеца;
 • Производител Hoppop.
Размери на детски комплект за хранене Atablo, Hoppop:
 • Нехлъзгаща се табличка: 31.5 х 23.5 х 9 см;
 • Чаша: 8 см; 
 • Чиния: 16 см; 
 • Ергономични виличка и лъжичка: 13 см.