Телефони: 032622890 / 0884641904
HoPPop - Стъпало за баня MONTI Lime

HoPPop - Стъпало за баня MONTI Lime

Цена:46.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
...да, в прекрасния свят на Hoppop модерният дизайн не е само за възрастните. Това е така, защото вдъхновението на дизайнерите е вашия собствен начин на живот и този на детето ви, ето защо продуктите с марка Hoppop са толкова подходящи за вашия начин на живот – привлекателни, уникални и много функционални...
Hoppop предлага на клиентите си красиви и умело разработени продукти за бебета с иновативен дизайн и функционалност. Бебешките аксесоари Hoppop са умело съчетание между атрактивни форми и цветове с най-добро качество и стриктно спазване на международните стандарти за безопасност.
От създаването си през 2007 г. До сега компанията е лидер в производството на висококачествени аксесоари с интелигентен дизайн. Екипите от инженери и дизайнери в Hoppop са вдъхновени от модата и тенденциите в интериорния дизайн при създаване на детски аксесоари и играчки, които вашите деца и вие ще обикнете от пръв поглед.
Hoppop се отличава със способността си да използват дизайна в услуга на иновациите. Освен изключителни продукти, носещи в себе си уникален стил, Hoppop създава аксесоари с интелигентни функции, които улесняват ежедневието на родителите и превръща използването на продуктите с тази марка истинско удоволствие. Продуктите с марка Hoppop са изработени от висококачествени материали и безопасно покритие, така че да отговарят и на най-високите изисквания за качество и са напълно безопасни при използванe.

Детско стъпало Monti, Hoppop

Стъпалото за баня е несравним помощник на малките палавници в банята. С негова помощ те могат спокойно и без чужда помощ да си измият ръцете или да отидат до тоалетната. Неговата повърхност и основата му са така изработени, че да не се пързалят и това осигурява на децата невероятна стабилност при използването му.
  • Стъпалото за баня Montiе е един много добър помощник за банята;
  • Стъпалото е практичен инструмент, който да помогне на малките в обучението да се справят с обслужването в тоалетната и измиването на ръцете;
  • Повърхността и основата са изработени така, че да не се пързалят, което осигурява отлично сцепление;
  • Изработено е от полипропилен, без съдържание на вредни за здравето вещества;
  • Максимално препоръчително тегло до 40 кг;
  • Размери: 34 х 34 х 14 см;
  • Изключително леко и компактно. Тегло: 0.632 кг;
  • Производител Hoppop.