Телефони: 032622890 / 0884641904
Играчка за къпане *Уейн* K`s Kids

Играчка за къпане *Уейн* K`s Kids

Цена:19.90лв.
Възраст: 9+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани

В основата на създаването на всяка играчка под марката K`s kids стои така нареченият триъгълник на познанието. Той представлява кратко резюме на всичко което детето може да научи в конкретния етап от своето развитие във физически, логически и социален аспект.


Мисията на K`s kids е да бъде верен партньор, който да помогне на вашето дете да расте и да се учи, наслаждавайки се на игрите. Колекцията от играчки K`s kids се отличава с висока образователна стойност и оригиналност. Техният креативен дизайн стимулира развитието на детето в различните етапи от растежа му - привличащи вниманието звуци за слуха, многообразие от тъкани за докосване и прекрасни съчетания от цветове за зрението. Очарователните играчки с марката K`s kids не само се харесват от децата, но и от техните родители, а също така печелят и над 75 награди и признания в областта на производство на детски играчки.

Играчка за къпане*Уейн*

Ежедневното къпане на детето от рутинна процедура може да се превърне в забавно водно приключение, когато заедно с малчугана в банята са и играчките на къпане на K`s Kids. Уейн е малка кукла изработена от водоустойчив полиестер и тафта, покрита е с малки розови петна, направени от топлочувствително мастило. Петната имитират изцапване на куклата и изчезват, когато я потопите във топла вода (32-35°С). Когато куклата се охлади, петната се появяват и отново е време за къпане!
Играчката е направена от висококачествени материали в съответствие с всички стандарти за безопасност при изработването на детски играчки.
Комплектът съдържа кукла Уейн, гумено пате за вана.
Размери: 17 х 23 х 4 см

Възраст: 9+ месеца