Телефони: 032622890 / 0884641904
Интерактивно животинче Furby Orange Blue - Hasbro

Интерактивно животинче Furby Orange Blue - Hasbro

Цена:139.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Интерактивно животинче Furby Orange Blue - Hasbro или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Интерактивно животинче Furby Orange Blue - Hasbro или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 6+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Невероятните Furby отново са тук за да ни забавляват! Малките пухкави животинки са играчки-роботи от ново поколение, които имат уникалната способност да научават нови неща. Децата имат възможността да обучат, възпитат и дори да създадат нова самоличност на своя интерактивен приятел. Furby могат да "чуват", и съответно да отговарят, обичат да слушат музика и да им се обръща внимание. Те са мъркащи и много емоционални - могат да бъдат весели, понякога и тъжни, а в зависимост от това как се държите с тях да са спокойни или палави, замислени или разговорливи, да танцуват ако им се пусне музика, и дори да се хранят с електронна храна.

Тяхната "електронна храна", както и речник на фърбски език може да намерите в безплатното приложение "Furby", което е съвместимо с операционни системи iOS 4.2 или следващи версии за iPad, iPhone, както и с Android. Отначало Фърби говори само фърбски език, като постепенно вие можете да го научите да говори на английски. 

Фърби има нужда от внимание, за това не пропускайте да го прегръщате, да му говорите, да се закачате с него като му дърпате опашката или го обръщате наобратно, като не забравяйте едно важно нещо - никога не се дръжте зле с Фърбитата, защото могат да бъдат непредвидими.

Всяко малко Фърби е самостоятелно и приема различна индивидуалност, според държанието и емоциите, които пресъздава.


Полезни съвети за Фърби:

  • Следвайте инструкциите поместени в опаковката;
  • Говорете на Фърби бавно и разбираемо, докато го гледате директно в очите, защото колкото сте по-близо, толкова по-лесно ще ви разбере.
  • Избягвайте да говорите на Фърби, когато около вас е шумно, защото Фърби няма да ви разбере.
  • Фърби не понася вода, така че когато сте с него би било добре да избягвате всякакви източници на вода ( баня, басейни, море и други).
  • За да може да функционира, Фърби се нуждае от 4 бр х 2АА батерии, които не са включени в комплекта.
  • Размери на опаковката: 12,5 х 20 х 20 см.
  • Подходящо за деца над 6 години.
Възраст: 6+ години