Телефони: 032622890 / 0884641904
Keep Cool подложка за столчета за кола Britax Romer

Keep Cool подложка за столчета за кола Britax Romer

Цена:89.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Keep Cool подложка за столчета за кола Britax Romer или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Keep Cool подложка за столчета за кола Britax Romer или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
BRITAX RÖMER е световноизвестен производител на висококачествени продукти за деца. Но малцина от нас знаят, че в действителност това дружество обединява две фирми, които се грижат за безопасността и щастливото детство на Вашите деца от повече от 70 години.
Britax е британска компания, която е създадена още в далечната 1938 година. Дългогодишната история на фирмата и натрупаният опит като фирма, тясно специализирана в производството на продукти в сферата на безопасността в автомобила и помагат изключително много през 1970 година, когато се поставя началото на производствена линия за стоки специално предназначени за деца, тя бързо привлича вниманието на потребителите към себе си с изключителния си дизайн и сигурността, която предлага. Това е и една от причините за сливането на Britax с немската компания Romer, също една от наложилите се в Европа производители с високото качество на материалите и иновативните решения в дизайна на продуктите и.
Britax Romer бързо се превръща в компания, която печели симпатиите на много родители по света и заслужено е обявена за един от най-добрите световни производители на детски столчета за автомобили. Това може лесно да бъде проследено и по множеството награди и сертификати, които продуктите на фирмата печелят всяка година от водещи тестови организации като ADAC и EURONCAP. Освен множеството награди и различни патенти за своите продукти, Britax Romer е известна и като първият производител на детски столчета за автомобили, който заедно с немския производител на автомобили Volkswagen за първи път въвежда системата Isofix в своите продукти.
Keep Coop подложка за столчета за кола Britax Romer

Подложката за столче за кола Britax Romer е създадена по специална PCM технология, която спомага за поддържането на оптимална телесна темература, тъй като дава възможност за регулирането и поддържането и в определени граници. По този начин детето се чувства комфортно без да му е прекалено топло или студено, докато се вози в автомобил.

Предимства на OUTLAST технологията:

  • Предотвратява прегряването.
  • Предпазва от потене.
  • Пази детето от измръзване.
  • Напасва се според телесната температура.
  • Дава възможност за активна температурна обмяна.

Подходяща е за столчета за кола: SafeFix Plus TT, SafeFix Plus, Duo Plus, King Plus, TriFix, XtensaFix, Evolva 1-2-3, KidFix, KidFix XP, KidFix XP SICT