Телефони: 032622890 / 0884641904
Кенгуру Lascal M1 Carrier Orange/Black

Кенгуру Lascal M1 Carrier Orange/Black

Цена:208.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни
Lascal M1 Carrier е иновативен продукт с модерен спортен вид за съвременните родители. Използването на най-нови високотехнологични дишащи материи увеличава многократно комфорта за вас и вашето бебе.
Lascal M1 Carrier се облича и сваля изключително бързо и лесно. Широките меки колани и пантентованата технология за стабилизиране на гръбнака осигуряват съвършено разпределение на тежестта и облекчават напрежението в раменете ви. Специално вградена опора подпомага за правилното развитие на гръбнака на вашето бебе през цялото време.
С помощта на регулаторите за ширина размерът пасва идеално както на новородени (от 3.5 кг.), така и на по-големи бебета (до 14 кг.). Регулаторите за височина позволяват на продукта да ‘расте’ малко по малко заедно с вашето дете.
Регулируема част обгръща внмателно главата на новороденото, а впоследствие може да се свали, за да обърнете бебето напред. Сгъваемото покривало защитава вашето бебе от вода, вятър и слънце, а свалянето и почистването му стават бързо и лесно. То е направено от гъвкава естествена антибактериална бамбукова материя, от която са изработени и отворите за ръцете и краката, специално проектирани да намалят напрежението в крайниците.
Кенгуру Lascal M1 Carrier Blue/Black
Върни До Горе