Телефони: 032622890 / 0884641904
KIDDY - Столче за кола CRUISER Pro (15-36 кг) Niagara 035

KIDDY - Столче за кола CRUISER Pro (15-36 кг) Niagara 035

Цена:369.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете KIDDY - Столче за кола CRUISER Pro (15-36 кг) Niagara 035 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете KIDDY - Столче за кола CRUISER Pro (15-36 кг) Niagara 035 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Столче за кола CRUISER Pro, Kiddy е продукт, който вплита в себе си иновационна технология, атрактивен дизайн и повече от 40 години опит на фирмата производител. Предлагайки ни един продукт съобразен със специфичната детска физика особено през първите няколко години от живота на детето, когато главата му е по-голяма в съотношение с тялото, което може да бъде много опасно при сблъсък, заради риск от нараняване на шийните и гръбначни прешлени. За разлика от другите системи, при използването на kiddy предпазна възглавница, тези нежни части са много добре защитени, а това в комбинация с интегрираната kiddy странична защита ни предлагат максимална сигурност за децата.

Характеристики на столче за кола CRUISER Pro на Kiddy:
 • Столчето CRUISER Pro на Kiddy е предназначено за деца на възраст от 3 години до 12 години или тегло от 15 до 36кг.
 • KIDDY CRUISER Pro е тествано и отговаря на най-важният европейски стандарт за безопасност ЕСЕ 44-03 .
 • То осигурява по-добра защита при страничен удар, поради наличието на меки облегалки, изработени от специална ударопоемаща материя.
 • Столчето CRUISER Pro на Kiddy е изработено с мека тапицерия, изключително комфортно за детето и в същото време меките части са така съобразени с детската физиката, че да осигуряват максимално правилна стойка и повече безопасност, без да навреждат в ортопедичен аспект.
 • Дизайнът на столчето CRUISER Pro на Kiddy е опростен, а монтирането е изключително лесно и без никакъв риск от грешки (Столчето винаги се монтира по посоката на движение.)
 • Тапицерията на столчето CRUISER Pro на Kiddy е изработена от дишащ и устойчив на изгаряне материал и може да се пере и в пералня при 30 градуса температура на водата.
 • Останалите твърди части на столчето CRUISER Pro на Kiddy могат да се почистват лесно с мокра кърпа.
 • Тегло на столчето 8кг.
 • Производител: SICARTEX, Германия.

Спецификации на столче за кола CRUISER Pro, Kiddy:

1. Специална система, при която коланите на колата се поставят така, че при инцидент поемат голяма част от силата на удара без да деформират корпуса на столчето, а вашето дете е максимално защитено.
2. Специална подобрена система, действаща при страничен удар. Тъй като главата и тилните части са най-уязвими при удар, немската фирма Kiddy се стреми към подобряване на защитата, така че да се чувствате максимално спокойни и сигурни при пътуване, че детето ви е защитено. Тъй наречената система "пчелна пита" поема голяма част от силата на удара при инцидент и по този начин предпазва най-ценното - вашето дете.
3. Столчето Cruiser Pro, Kiddy притежава уникална система за регулиране на ширината и височината на столчето. Столчето расте с детето ви.

4. Столчето е оборудвано със специална Thermotex материя, която предпазва нежната детска кожа от спарване. Дишащата материя осигурява на децата комфорт и ги предпазва от прегряване, изпотяване и спарване по време на пътуване.
5. Всички текстилни части на столчето се свалят и могат да се перат и машинно при 30 градуса температура на водата. А корпусът на столчето може да бъде поддържан и почистван само с помощта на мокра кърпа.

6. Регулиране на легналото положение на столчето, в позиция за почивка и спане, която е особено необходима при дълго пътуване.