Телефони: 032622890 / 0884641904
Класическо бебешко пиано Sassy Keyboard Classics

Класическо бебешко пиано Sassy Keyboard Classics

Цена:14.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Класическо бебешко пиано Sassy Keyboard Classics или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Класическо бебешко пиано Sassy Keyboard Classics или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Вдъхнови всички свои сетива с бебешки играчки Sassy ...

Създателите на марката обичат да се забавляват, докато създават своите висококачествени продукти, придържайки се към мнението на децата и техните нужди, а крайният резултат са великолепни, детски играчки с различни функции и свеж дизайн. Работейки в тясно сътрудничество с педиатри и експерти по детското развитие те проектират иновативни продукти, продукти, чиято единствена цел е да помогнат на бебето да се развива по най-правилният за него начин. С играчките Sassy се стимулират сетивата на бебето: слух, обоняние, осезание, вкус и зрение, а благодарение на повече от 25 годишния стаж на фирмата това ще стане по-най-безопасният и надежден начин за малките изследователи, защото всички играчки са изработени от напълно безвредни за здравето вещества 

Бебешко пиано Sassy

Веселото пиано Sassy помага на детето да развие координацията ръце-очи, фината моторика и да придобие по-ясна представа за пространственото разпределение на предметите и за това дали те са отдясно или отляво. То издава звуци, които са особено важни за бебешкия слух, който тепърва се развива и усъвършенства, а удобната дръжка позволява да бъде хванато безпроблемно от малките ръчички и носено навсякъде, където малчугана пожелае. На дръжката има цветни топчета, а самата тя става за гризкане.
  • Играчката е изработена от висококачествена материя, без съдържание на вредни за здравето вещества;
  • Богато декорирана и развиваща наблюдателността, слуха, зрението и фината моторика на малчуганите;
  • Играчката е подходяща за деца над 3 месечна възраст.