Телефони: 032622890 / 0884641904
Комплект купички за hranene Sassy On-The-Go Snack Cylinder

Комплект купички за hranene Sassy On-The-Go Snack Cylinder

Цена:16.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Комплект купички за hranene Sassy On-The-Go Snack Cylinder или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Комплект купички за hranene Sassy On-The-Go Snack Cylinder или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Вдъхнови всички свои сетива с бебешки  аксесоари  Sassy ...

Създателите на марката обичат да се забавляват, докато създават своите висококачествени продукти, придържайки се към мнението на децата и техните нужди, а крайният резултат са великолепни, детски играчки и аксесоари с различни функции и свеж дизайн. Работейки в тясно сътрудничество с педиатри и експерти по детското развитие те проектират иновативни продукти, продукти, чиято единствена цел е да помогнат на бебето да се развива по най-правилният за него начин. 

Комплект купички за хранене Sassy

Удобството, свежия дизайн и разнообразните форми и цветове са в основата на линията продукти за хранене на фирма Sassy. Комплектът купички за хранене Sassy напълно следва тази идеология на фирмата, отговаряйки адекватно на нуждите на детето и стимулирайки неговата независимост. С тяхна помощ може да подарите на малчугана възможността да се храни здравословно и пълноценно, без значение дали сте у дома или на разходка в парка, тъй като те побират няколко ястия и се затварят плътно, без риск от разливане и изцапване. По този начин ще помогнете на детето да се потопи в едно истинско приключение, превръщайки храненето в лесен и удобен процес, който няма да обсеби изцяло вниманието Ви и това на детето, за да се фокусирате върху истински важните неща.
Купичките могат да бъдат заключени една към друга във формата на цилиндър, а последната тапичка, която е снабдена с дръжка е съвместима с всяка от тях. Тази особеност позволява купичките да бъдат използвани заедно или поотделно.
  • Комплектът се състои от 4 бр. купички с плътно затварящи се капаци в свежи цветове и форми;
  • Възможни са цветови вариации;
  • Купичките могат да се поставят една над друга, завивайки се, така че да се получи цилиндър;
  • Ръкохватката е съвместима с всеки един от контейнерите;
  • Подходящи за деца над 0+ месеца.