Телефони: 032622890 / 0884641904
Крачета CP-1190 за шкаф-вана Micuna с повивалник Natural

Крачета CP-1190 за шкаф-вана Micuna с повивалник Natural

Цена:79.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Крачета CP-1190 за шкаф-вана Micuna с повивалник Natural или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Крачета CP-1190 за шкаф-вана Micuna с повивалник Natural или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
С Micuna Вашата сигурност е наше задължение... а за Вас остава да се радвате на останалото...

Micuna е испанска компания с повече от 30 години стаж в производството на висококачествени мебели за детска стая. Компанията е основана през 1973 от Francisco García Moreno и успява да наложи на испанския пазар своите продукти, предлагайки на родителите нещо различно и свежо. Преди появата на фирмата, в Испания са се използвали предимно метални легла, които обаче освен, че са били по-скъпи са били и неудобни и трудни за преместване. Тогава Micuna започва да произвежда в своята фабрика легла за бебета и малки деца изработени изцяло от дърво. Те внасяли уют и топлина в стаята на малчугана и бързо се превърнали в предпочитан избор в цялата страна. 
Детското обзавеждане, което фирмата предлага на клиентите си е произведено от висококачествени материали, спазени са всички стандарти за сигурност на конструкцията и безопасност на материалите. А ненадминатото качество бързо изстрелва фирмата на едно от челните места в света. От 2000 година насам Micuna е четвъртата по големина компания, занимаващата се с производство на детски мебели в Европа.

Крачета за Micuna скрин с вана и повивалник за детска стая

Крачетата са подходящи за детските скринове Micuna с ваничка и повивалник. Първоначално детските скринове от този модел се използват като удобна, преносима система, която Ви помага в ежедневните грижи за тоалета на бебето, тъй като освен ваничка и система за оттичане, те притежават и удобен повивалник. Всички тези допълнителни аксесоари могат да бъдат демонтирани и шкафът да бъде използван като стандартен скрин за детска стая, когато детето порасне и къпането е по-лесно.
Когато детето е по-малко и желаете да използвате скрина активно, той може лесно да бъде преместен благодарение на 4-рите си колелца, но впоследствие, когато малчугана поотрасне и премахнете ваничката колелцата правят тази мебел по-неудобна. За да е максимално функционална и красива и след като се трансформира, испанската фирма Micuna Предлага комплект стабилни крачета, които ще допълнят визията и функционалността на шкафа, превръщайки го в стандартна мебел за стая.

Освен всичко останало фабриката е силно ангажирана в това да ангажира производството си по екологично устойчив начин, в унисон с природата и с мисъл за бъдещите поколения. Производството на фирмата е съобразено с всички нормативни актове на Европейския съюз и в Испания за екологично производство. 
Детските легла с тази марка са преминали множество различни тестове и са направени така че да бъдат максимално сигурни за децата, отговаряйки на стандарти EN 716-1:2008 , EN 716-2:2008 и EN 71-3:1994.