Телефони: 032622890 / 0884641904
Leander - Бебешко дизайнерско легло Walnut

Leander - Бебешко дизайнерско легло Walnut

Цена:2,056.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Бебешко дизайнерско легло Walnut или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Leander - това започна като детска игра...

Мебели Leander са създадени от европейски буков материал с класически скандинавски дизайн, който съчетава простотата и естетичната яснота в линиите на продуктите. Основният принцип, който Leaner следват е, че красивата външност, трябва да бъде придружена с голяма приложимост и функционалност, които да осигуряват удоволствието от това да се използва продукт с красив дизайн, който да осигурява качество в първите месеци на нашите деца. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с класическия дизайн, който никога не излиза от мода, това много често е причината мебелите Leander да се предават от поколение на поколение и от дете на дете - еко френдли, разумно и като на игра.

Всичко започва като на игра за Stig Leander - основател на фирмата. Оттогава обаче до сега играта се превръща в една наистина сериозна марка, предлагаща своите висококачествени продукти в повече от 40 страни. За радост на феновете на марката продуктите Leander не са загубили своя закачлив дизайн и са истински произведения на изкуството, които ще подхранят въображението на децата, за да изпълнят детската стая с приказния дух на мечтите.
Създателят на марката непрекъснато променя, усъвършенства и доработва детайлите, така че те да бъдат изпипани според погледа и удобството на самите деца. Той смята, че продуктовото развитие е процес, който изисква прецизен анализ на нашите желания, нашето ежедневие и начина ни на живот, освен това е нужно да се погледне и през погледа на детето, за да се разберат по-добре неговите нужди за сигурност и правилно и щастливо развитие.

Бебешко легло Leander - модерната класика.

Бебешките легла Leander са практически вечни, поради безкомпромисния избор на материали, своята масивна конструкция и функцията да се траснформират. Леглото расте с вашето дете, променяйки големината си, според нуждите на детето ви, в различните етапи от живота му. Основната концепция Leander, която фирмата неотлъчно следва е да се премахне необходимостта от закупува не допълнително легло, в по-голяма възраст на детето за по-екологичен и природосъобразен начин на живот. Заоблените ръбове, красивите линии и изчистеният дизайн, превръщат детското легло в хармонично продължение на датската традиция в производството на красиви, но преди всичко функционални мебели.
Ето защо Leander е детско легло, което спокойно може да наречем модерна класика.

Основателят на компанията Стиг Леандър смята, че само чрез задълбочени наблюдения върху живота и ежедневието на децата се придобива пълна представа за техните нужди, желания и мечти. Стиг Леандър проектира мебели, които да бъдат не само част от ежедневието на възрастните, но и да се вписват в света на децата, така че те да се чувстват щастливи, защитени и смело да градят бъдещето си. Децата обичат да се чувстват сигурни и да бъдат заобиколени от познати и любими предмети, осъзнавайки това създателите на мебелите Leander предлагат продукти, които се адаптират към живота на детето и могат да се използват дълго време. Меки заоблени форми, естествени материали и екологични оцветители, Leander са най-добият избор за детето, защото са точно като него - променят се, развиват качествата си, но в душата си остават завинаги все същите.


Бебешкото легло Leander се състои от 5 различни части, вплетени в едно. Те се сглобяват и променят, така че леглото винаги да отговаря на нуждите на детето. А комплектът включва и преобразуващ се матрак със студено пресована пяна, който следва извивките на тялото и предоставя правилно ортопедично развитие. Матракът е дишащ, а леглото е с променяща се височина на скарата, така че да бъде удобно и за родителите. То е с високо позициониране на скарата за най-мъничките, с долно ниво за активни деца на възраст над 6 месеца, за още по-големите дечица може да премахнете едната от страничните решетки, а след това да премахнете изцяло и двете решетки, както и най-горната част от легълцето и да го удължите.

Характеристки:
 • Функционално детско легло, което расте с вашето дете, преобразувайки се по 5 различни начина;
 • Леглото се променя според индивидуалните нужди на детето и неговата възраст бебешка кошарка 70х120 см, юношеско легло 70х150 см;
 • Леглото се произвежда от висококачествен европейския буков материал;
 • Повърхността е обработена с лак на водна основа, който не съдържа вредни за здравето вещества;
 • Матракът, включен в цената на легло Leander е изработен от студено пресована пяна с калъф от 100% Eco-Tex памук и може да се сваля и пере при 60 ° температура на водата;
 • Размери на бебешката кошара: 120 х 70 х 94,5 см;
 • Размери на юношеското легло: 150 х 70 х 49,5 см;
 • Разстояние между решетките: 5,8 см;
 • Дълбочина на второто ниво: 68 см от скарата и 34 см от матрака;
 • Дълбочина на първото ниво: 75 см;
 • Производител Leander.
Стандарти и сертификати:
Greenguard е международен стандарт за безопасност на бои и лакове, използвани при производство на детски мебели. Той гарантира безопасността на химичното вещество на оцветителите и изключва съдържание на тежки метали и вредни за здравето химични съединения. Всички продукти с марка Leander притежават този сертификат, защото основателите и дизайнерите желаят най-доброто за децата. Безвредните бои не водят до респираторни проблеми при децата и са напълно природосъобразни и незамърсяващи околната среда.

Освен това продуктите Leander са в съответствие с международните стандарти за безопасност: в САЩ: ASTM F1169-03 и F1169-07, 16 CFR1303, CPSIA, JPMA; в Канада: SOR/86-962, CHPA; и в Европа: EN71-3, EN716-1.

Награди и номинации
Леглата Leander са номинирани през 2004 година за най-престижната европейска награда за дизайн“Danish Innovation and Design”. Носители са на наградата “Best Baby Product of the Year” в Холандия през 2006 и са представени в международната книга за дизайн “Toys for Kids” издадена от TECTUM Publishers.