Телефони: 032622890 / 0884641904
Leander - Детски стол за хранене High Chair White Wash

Leander - Детски стол за хранене High Chair White Wash

Цена:363.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Детски стол за хранене High Chair White Wash или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Детски стол за хранене High Chair White Wash или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Leander - това започна като детска игра...

Мебели Leander са създадени от европейски буков материал с класически скандинавски дизайн, който съчетава простотата и естетичната яснота в линиите на продуктите. Основният принцип, който Leaner следват е, че красивата външност, трябва да бъде придружена с голяма приложимост и функционалност, които да осигуряват удоволствието от това да се използва продукт с красив дизайн, който да осигурява качество в първите месеци на нашите деца. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с класическия дизайн, който никога не излиза от мода, това много често е причината мебелите Leander да се предават от поколение на поколение и от дете на дете - еко френдли, разумно и като на игра.

Всичко започва като на игра за Stig Leander - основател на фирмата. Оттогава обаче до сега играта се превръща в една наистина сериозна марка, предлагаща своите висококачествени продукти в повече от 40 страни. За радост на феновете на марката продуктите Leander не са загубили своя закачлив дизайн и са истински произведения на изкуството, които ще подхранят въображението на децата, за да изпълнят детската стая с приказния дух на мечтите.
Създателят на марката непрекъснато променя, усъвършенства и доработва детайлите, така че те да бъдат изпипани според погледа и удобството на самите деца. Той смята, че продуктовото развитие е процес, който изисква прецизен анализ на нашите желания, нашето ежедневие и начина ни на живот, освен това е нужно да се погледне и през погледа на детето, за да се разберат по-добре неговите нужди за сигурност и правилно и щастливо развитие.

Детско столче за хранене Leander

Столчето за хранене Leander е проектирано според нуждите на детето. За децата е истинско предизвикателство да стоят на едно място, дори и по време на хранене, затова от Leander проектират столче за хранене, което предоставя възможност на децата да се движат свободно в него и едновременно с това да е комфортно и изключително безопасно за тях. Със столчето Leander ще позволите на децата ви да бъдат част от семейните хранения, за още по активно общуване с децата, едновременно с това способността на столчето да се поклаща и извива ще накара детето ви да се чувства добре и храненето да се превърне в истинско забавление.
Столчето е с красиви заоблени линии, стилен и модерен дизайн и е изработено от масивна дървесина, удобно и приспособимо към нуждите на децата. Резултатът е столче, което не само е част от интериора на дома, но и сякаш оживява, когато детето е седнало в него, люлеейки се успокоително. 
Столчето Leander се променя и приспособява към възрастта на детето, следвайки растежа и нуждите на детето, през всеки един етап от живота му. Всичко част са подвижни и се регулират индивидуално в няколко позиции - облегалката, поставката за крачета и самата седалка. Столчето е снабдено с предпазен борд и минаващо отпред каишче. Столчето е със стабилна, широка основа, която осигурява максимална безопасност за детето, при това рамката на столчето тежи само 5,1 кг. Столче Leander е проектирано съвместно с физиотерапевти, ортопеди и педиатри така че да не натоварва гърба на детето и да осигури правилно развитие от ортопедична гледна точка и да се избегне склонността на децата да се облягат настрани и да натоварват гръбначния си стълб.

Характеристики:
 • Столчето Leander е със заоблени линии и леко пружинира, когато детето е седнало в него;
 • Столчето е с възможност за коригиране на височината на облегалката, седалката и поставката за крачета;
 • Дълбочината на обезопасителните коланчета се коригира, само с едно движение;
 • Столчето е плод на задълбочени изследвания на физиотерапевти, ортопеди и педиатри и е така проектирано, че да осигурява подкрепа на гръбчето и правилно ортопедично развитие на детето във всеки един етап от живота му;
 • Широка основа, за още по-голяма стабилност;
 • Столчето може да се използва за деца след 6 месечна възраст и е удобен дори и за възрастни хора;
 • Столчето за хранене Leander е произведено от масивна букова дървесина, добита в Европа, а при обработката на материала са използвани напълно безвредни за здравето материали и щадящи околната среда лакове на водна основа;
 • Размери на столчето: височина 80-83 см х ширина 55 см х дължина 56 см;
 • Производител Leander.
Столчето за хранене Leander може да бъде окомплектовано с мека възглавничка, изработена от хипоалрегични и лесно почистващи се материали и предпазен борд с коланче. Предпазният борд и възглавничката НЕ са включени в цената на комплекта и могат да бъдат закупени отделно!