Телефони: 032622890 / 0884641904
Leander - Допълнителен матрак за бебешка люлка Cradle Mattress

Leander - Допълнителен матрак за бебешка люлка Cradle Mattress

Цена:89.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Допълнителен матрак за бебешка люлка Cradle Mattress или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Допълнителен матрак за бебешка люлка Cradle Mattress или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Leander - това започна като детска игра...

Мебели Leander са създадени от европейски буков материал с класически скандинавски дизайн, който съчетава простотата и естетичната яснота в линиите на продуктите. Основният принцип, който Leaner следват е, че красивата външност, трябва да бъде придружена с голяма приложимост и функционалност, които да осигуряват удоволствието от това да се използва продукт с красив дизайн, който да осигурява качество в първите месеци на нашите деца. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с класическия дизайн, който никога не излиза от мода, това много често е причината мебелите Leander да се предават от поколение на поколение и от дете на дете - еко френдли, разумно и като на игра.

Всичко започва като на игра за Stig Leander - основател на фирмата. Оттогава обаче до сега играта се превръща в една наистина сериозна марка, предлагаща своите висококачествени продукти в повече от 40 страни. За радост на феновете на марката продуктите Leander не са загубили своя закачлив дизайн и са истински произведения на изкуството, които ще подхранят въображението на децата, за да изпълнят детската стая с приказния дух на мечтите. 
Създателят на марката непрекъснато променя, усъвършенства и доработва детайлите, така че те да бъдат изпипани според погледа и удобството на самите деца. Той смята, че продуктовото развитие е процес, който изисква прецизен анализ на нашите желания, нашето ежедневие и начина ни на живот, освен това е нужно да се погледне и през погледа на детето, за да се разберат по-добре неговите нужди за сигурност и правилно и щастливо развитие.

Матрак за бебешка люлка Leander

Допълнителното матраче за бебешка люлка Leander може да се използва като допълнение към основния матрак на люлката или самостоятелно, докато основния матрак се почиства. Той е с подходящи размери и е изработен от висококачествен памучен плат с пълнеж от студено пресована пяна, с мемори характеристики. Матрачето запазва контурите на тялото и е изработено така, че да осигурява максимално правилно развитие за бебето от ортопедична гледна точка. 
  • Матракът е с калъфка от 100% ЕкоТекс памук и пълнеж от пяна със състав 50% памук и 50% полиестер;
  • Матрачето Leander може да се пере при температура на водата до 60 градуса (препоръчително пране на 40 градуса);
  • Комплекта включва 1 бр. матрак със свалящ се калъф.