Телефони: 032622890 / 0884641904
Leander - Юношеско дизайнерско легло Junior Bed White Wash

Leander - Юношеско дизайнерско легло Junior Bed White Wash

Цена:1,175.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Юношеско дизайнерско легло Junior Bed White Wash или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Leander - това започна като детска игра...

Мебели Leander са създадени от европейски буков материал с класически скандинавски дизайн, който съчетава простотата и естетичната яснота в линиите на продуктите. Основният принцип, който Leaner следват е, че красивата външност, трябва да бъде придружена с голяма приложимост и функционалност, които да осигуряват удоволствието от това да се използва продукт с красив дизайн, който да осигурява качество в първите месеци на нашите деца. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с класическия дизайн, който никога не излиза от мода, това много често е причината мебелите Leander да се предават от поколение на поколение и от дете на дете - еко френдли, разумно и като на игра.

Всичко започва като на игра за Stig Leander - основател на фирмата. Оттогава обаче до сега играта се превръща в една наистина сериозна марка, предлагаща своите висококачествени продукти в повече от 40 страни. За радост на феновете на марката продуктите Leander не са загубили своя закачлив дизайн и са истински произведения на изкуството, които ще подхранят въображението на децата, за да изпълнят детската стая с приказния дух на мечтите.
Създателят на марката непрекъснато променя, усъвършенства и доработва детайлите, така че те да бъдат изпипани според погледа и удобството на самите деца. Той смята, че продуктовото развитие е процес, който изисква прецизен анализ на нашите желания, нашето ежедневие и начина ни на живот, освен това е нужно да се погледне и през погледа на детето, за да се разберат по-добре неговите нужди за сигурност и правилно и щастливо развитие.

Юношеско легло Leander 

Юношеското легло Leander е с естествени заоблени линии и изчистен сканднавски дизайн, които ще подарят на детето ви дни изпълнени с много мечти и вдъхновяващи моменти. Леглото е прекрасно продължение на бебешката серия и е удобно за децата, заради по-ниската си височина.
Вижте как детето ще порасне пред очите ви и му позволете да се развива като самостоятелна личност, подарявайки му кътче лично пространство с компактното, изработено от висококачествена масивна дървесина, детско легло.
Матракът, включен в комплекта е с вградена ортопедична пружинна система, която представлява революционна технология - индивидуално пакетирани пружинки, съединени посредством. Системата осигурява великолепна опора за гръбначния стълб на детето, като следва извивките на тялото и подпомага правилния растеж. Покет пружините позволяват максимална циркулация на въздух, което предотвратява развитието на микроорганизми и създава здравословна среда за сън и отмора. Матракът е от две съединяващи се части - за бебешката кошара и за юношеското легло и е с калъфка от 100% памучен плат и пълнеж от памучна и полестерна вата в съотношение 50х50.

Характеристики на дизайнерско легло Leander:
  • Леглото е със заоблени, приятни форми и свеж, натурален дизайн;
  • Leander е произведено от масивна букова дървесина;
  • Повърхността е обработена с безвреден лак на водна основа, който печели на фирмата сертификат за безопасни и нетоксични продукти;
  • В комплекта на леглото е включен и ортопедичен матрак с памучна Еко Текс калъфка, която може да се пере при температура на водата 60 градуса;
  • Размери на леглото: Височина 49,5 см х Ширина 70 см х Дължина 150 см;

Стандарти и сертификати:
Greenguard е международен стандарт за безопасност на бои и лакове, използвани при производство на детски мебели. Той гарантира безопасността на химичното вещество на оцветителите и изключва съдържание на тежки метали и вредни за здравето химични съединения. Всички продукти с марка Leander притежават този сертификат, защото основателите и дизайнерите желаят най-доброто за децата. Безвредните бои не водят до респираторни проблеми при децата и са напълно природосъобразни и незамърсяващи околната среда.

Освен това продуктите Leander са в съответствие с международните стандарти за безопасност: в САЩ: ASTM F1169-03 и F1169-07, 16 CFR1303, CPSIA, JPMA; в Канада: SOR/86-962, CHPA; и в Европа: EN71-3, EN716-1.