Телефони: 032622890 / 0884641904
Leander - Предпазна бариера за бебешка кошара Safety Guard White

Leander - Предпазна бариера за бебешка кошара Safety Guard White

Цена:196.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Предпазна бариера за бебешка кошара Safety Guard White или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Предпазна бариера за бебешка кошара Safety Guard White или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Leander - това започна като детска игра...

Мебели Leander са създадени от европейски буков материал с класически скандинавски дизайн, който съчетава простотата и естетичната яснота в линиите на продуктите. Основният принцип, който Leaner следват е, че красивата външност, трябва да бъде придружена с голяма приложимост и функционалност, които да осигуряват удоволствието от това да се използва продукт с красив дизайн, който да осигурява качество в първите месеци на нашите деца. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с класическия дизайн, който никога не излиза от мода, това много често е причината мебелите Leander да се предават от поколение на поколение и от дете на дете - еко френдли, разумно и като на игра.

Всичко започва като на игра за Stig Leander - основател на фирмата. Оттогава обаче до сега играта се превръща в една наистина сериозна марка, предлагаща своите висококачествени продукти в повече от 40 страни. За радост на феновете на марката продуктите Leander не са загубили своя закачлив дизайн и са истински произведения на изкуството, които ще подхранят въображението на децата, за да изпълнят детската стая с приказния дух на мечтите. 
Създателят на марката непрекъснато променя, усъвършенства и доработва детайлите, така че те да бъдат изпипани според погледа и удобството на самите деца. Той смята, че продуктовото развитие е процес, който изисква прецизен анализ на нашите желания, нашето ежедневие и начина ни на живот, освен това е нужно да се погледне и през погледа на детето, за да се разберат по-добре неговите нужди за сигурност и правилно и щастливо развитие.

Предпазител за бебешка кошара Leander

Когато детето поотрасне, бебешката кошарка Leander ще се трансформира в легълце, в което по-голямото дете да спи спокойно. Голяма част от децата обаче са свикнали с предпазните стени на кошарката си и когато се преместят в по-голямото легло при всяко по-рязко движение те могат да се озоват на земята. За да е безопасен сънят Leander предлага тези удобни предпазители, които се монтират на страничната дъска на леглото и са със заоблени приятни форми, които са напълно безопасни за децата. Предпазителите са изработени в цветовете на леглата Leander от висококачествена масивна дървесина.