Телефони: 032622890 / 0884641904
Leander - Резервна кукичка за таван за бебешка люлка Cradle Hook

Leander - Резервна кукичка за таван за бебешка люлка Cradle Hook

Цена:14.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Leander - Резервна кукичка за таван за бебешка люлка Cradle Hook или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Leander - това започна като детска игра...

Мебели Leander са създадени от европейски буков материал с класически скандинавски дизайн, който съчетава простотата и естетичната яснота в линиите на продуктите. Основният принцип, който Leaner следват е, че красивата външност, трябва да бъде придружена с голяма приложимост и функционалност, които да осигуряват удоволствието от това да се използва продукт с красив дизайн, който да осигурява качество в първите месеци на нашите деца. Качеството и отличната изработка са внимателно съчетани с класическия дизайн, който никога не излиза от мода, това много често е причината мебелите Leander да се предават от поколение на поколение и от дете на дете - еко френдли, разумно и като на игра.

Всичко започва като на игра за Stig Leander - основател на фирмата. Оттогава обаче до сега играта се превръща в една наистина сериозна марка, предлагаща своите висококачествени продукти в повече от 40 страни. За радост на феновете на марката продуктите Leander не са загубили своя закачлив дизайн и са истински произведения на изкуството, които ще подхранят въображението на децата, за да изпълнят детската стая с приказния дух на мечтите. 
Създателят на марката непрекъснато променя, усъвършенства и доработва детайлите, така че те да бъдат изпипани според погледа и удобството на самите деца. Той смята, че продуктовото развитие е процес, който изисква прецизен анализ на нашите желания, нашето ежедневие и начина ни на живот, освен това е нужно да се погледне и през погледа на детето, за да се разберат по-добре неговите нужди за сигурност и правилно и щастливо развитие.

Резервна кукичка за бебешка люлка Leander

Резервната кукичка е особено полезен аксесоар, който Ви позволява да поставите люлката в различни стаи. При монтаж на стационарната кука, включена в комплекта на люлка Leander Вие сте ограничени в монтирането на люлката само на едно място. С помощта на резервните кукички, Вие може да изберете няколко места в дома си, на които да монтирате люлката на Вашето бебе и по този начин то винаги да бъде с вас. Кукичката е със специална резба, която осигурява сигурно закрепване, а извития и край не позволява изплъзване на основните каиши на люлката Leander. Комплектът включва 1 бр. кукичка.