Телефони: 032622890 / 0884641904
Летен калъф за столчета за кола Britax Romer Evolva и Multi Tech

Летен калъф за столчета за кола Britax Romer Evolva и Multi Tech

Цена:89.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Летен калъф за столчета за кола Britax Romer Evolva и Multi Tech или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Летен калъф за столчета за кола Britax Romer Evolva и Multi Tech или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
BRITAX RÖMER е световноизвестен производител на висококачествени продукти за деца. Но малцина от нас знаят, че в действителност това дружество обединява две фирми, които се грижат за безопасността и щастливото детство на Вашите деца от повече от 70 години.
Britax е британска компания, която е създадена още в далечната 1938 година. Дългогодишната история на фирмата и натрупаният опит като фирма, тясно специализирана в производството на продукти в сферата на безопасността в автомобила и помагат изключително много през 1970 година, когато се поставя началото на производствена линия за стоки специално предназначени за деца, тя бързо привлича вниманието на потребителите към себе си с изключителния си дизайн и сигурността, която предлага. Това е и една от причините за сливането на Britax с немската компания Romer, също една от наложилите се в Европа производители с високото качество на материалите и иновативните решения в дизайна на продуктите и.
Britax Romer бързо се превръща в компания, която печели симпатиите на много родители по света и заслужено е обявена за един от най-добрите световни производители на детски столчета за автомобили. Това може лесно да бъде проследено и по множеството награди и сертификати, които продуктите на фирмата печелят всяка година от водещи тестови организации като ADAC и EURONCAP. Освен множеството награди и различни патенти за своите продукти, Britax Romer е известна и като първият производител на детски столчета за автомобили, който заедно с немския производител на автомобили Volkswagen за първи път въвежда системата Isofix в своите продукти.
Летен калъф за столчета за кола Evolva и Multi Tech Britax Romer
Летният калъф е изработен от мека, хавлиена материя и предпазва изключително добре столчето за кола от замърсяване и износване на тапицерията. Но най-важната му функция е комфорта, който подарява на децата през горещите летни дни, защото не спарва нежната им кофа и им осигурява удобно и прохладно пътуване. Той е изработен от висококачествена материя, която може да се пере и в перална машина.
Подходящ е за моделите: Evolva 1-2-3, Evolva 1-2-3 Plus, Multi Tech на Britax Romer