Телефони: 032622890 / 0884641904
LittleLife - Термочанта за храна Animal - Clownfish

LittleLife - Термочанта за храна Animal - Clownfish

Цена:24.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете LittleLife - Термочанта за храна Animal - Clownfish или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете LittleLife - Термочанта за храна Animal - Clownfish или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
LittleLife бързо се превръща във водеща марка в областта на проектирането, създаването и разпространяването на продукти, използващи се наоткрито от деца и родители. Техният огромен успех се дължи на дългогодишно проучване и проектиране на екипировки за експедиции, пътешествия или малки разходки в парка. Натрупаните познания в областта довеждат до изпитани и все пак оригинални решения, доказали своята издръжливост и неподправен дизайн, в отговор на високите изисквания на днешните родители.


Термочанта за храна Animal

Децата обичат да прекарват колкото се може повече време навън, в забавни игри и приключения. LittleLife създаде серия от термочанти, с характерен дизайн, допълваща колекцията от раници за деца от 1 до 4 години, за да може пълноценно да се насладите на разходките и на пикниците наоткрито с вашето дете, без да се притеснявате за обяда. Има толкова много практичност, скрита в този малък проект на LittleLife. Термочантата има широко основно отделение и малко странично вътрешно джобче, където може да съхранявате приборите за хранене, а и пакет с кубчета лед през горещите летни дни. Отвътре чантата е изолирана с водонепромокаем лесен за почистване материал, който поддържа температурата на храната.

Характеристики:
  • Термочантата има широко основно отделение сандвичи или малки закуски и странично вътрешно джобче, където може да съхранявате приборите за хранене, а и пакет с кубчета лед.
  • Отвътре чантата е изолирана с водонепромокаем лесен за почистване материал, който поддържа температурата на храната.
  • Не съдържа BPA, Фтилати и PVC
  • Тегло 110 гр.
  • Размери : 27 / 20 / 8 см.