Телефони: 032622890 / 0884641904
Луксозно чувалче FootMuff за бебешки колички MIMA Kobi и Xari White

Луксозно чувалче MIMA Snow White

Цена:195.00лв.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Mima - бъди различен, бъди иновативен, живей свободно!
 
Бебешките продукти Mima са хармонично съчетание на стилни естетически линии и иновативен дизайн. Авангардни, модерни и привличащи, продуктите с марка Mima са плод на задълбочени изследвания върху нуждите на семействата, превръщайки ги в незаменим избор за родители с модерно мислене и изтънчен стил.
Mima е марка, която води началото си от недалечната 2009 година и е създадена от Дейви и Йоланда, които желаят да улеснят живота на модерния родител като тях самите. По-късно към тях се присъединява и известният холандски дизайнер Davy Kho, който е добре известен в Париж, Амстердам и Милано със своите проекти и невероятни технически решения, които вплита и в количките с марка Mima.
 
 
 
Чувалче за бебешка количка Mima
 
Уникалният дизайн на бебешките комбинирани колички Xari на Mima е причината и за предлагането на наистина иновативни аксесоари, които да отговарят на високите изисквания на съвременните родители. Чувалчето Mima е изработено от висококачествена ветро и влаго устойчива, микрофибърна материя с мека и изработена от плат с хипоалергични свойства подплата, която да осигурява на децата мекота и топлина през студените зимни дни. Чувалчето е се закопчава посредством цип, който е по цялата му дължина.