Телефони: 032622890 / 0884641904
MAM - Каучукова залъгалка Classic ( 0-6 месеца) - Синя

MAM - Каучукова залъгалка Classic ( 0-6 месеца) - Синя

Цена:7.70лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете MAM - Каучукова залъгалка Classic ( 0-6 месеца) - Синя или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете MAM - Каучукова залъгалка Classic ( 0-6 месеца) - Синя или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани СравниСмелата визия, иновативния дизайн и изключителната функционалност са трите основни неща, които превръщат австрийската фирма за бебешки аксесоари МАМ в лидер на пазара за бебешки аксесоари. 
Историята на фирмата започва през 1976 г, когато инж. Петер Рьориг създава линия бебешки аксесоари съчетала в себе си уникален дизайн, оптимална функционалност и не на последно място медицински познания за спецификата на бебето. Заедно с екип от педиатри, дизайнери и учени той създава залъгалките МАМ, които се налагат на пазара изключително бързо, установявайки нови стандарти за дизайн и функционалност. В наши дни продуктите на австрийската фирма МАМ се предлагат в повече от 30 страни в целия свят, а в САЩ и много европейски страни фирмата е пазарен лидер в областта на залъгалките и бебешките аксесоари. Залъгалката е така проектирана, че да позволява правилно развитие на челюстта и небцето на малките деца. Ортодонтично-правилната и форма и копче, вместо пръстен за захващане я правят изключително удобна и функционална за използване. Тя е винаги в правилната позиция. Големите и отвори за вентилация и патентована вътрешна повърхност на основата – предотвратяват раздразнение на кожата и предпазват от обриви и алергии. Биберонът е копринено нежен, изработен по специална патентована технология Silk Teat така че да бъде изключително нежен и да се доближава максимално до естественото. 

Залъгалки Classic, МАМ
  • Подходящи за използване за деца от 0 до 6 месеца.
  • Не съдържат Бисфенол А, което ги прави максимално безопасни за вашето дете!
  • Комплектът включва 1 бр. залъгалка.
  • Миниатюрен и олекотен дизайн, така че да са удобни за най-малките бебета. 
  • Благодарение на интелигентния дизайн залъгалката приляга идеално в устата.
  • Комфорт за кожата благодарение на отворите за въздух и уникалната повърхност.
  • Благодарение на неплъзгащата се повърхност биберонът остава без усилие в устата.
  • Размери 50 х 40 х 40 мм.


Върни До Горе