Телефони: 032622890 / 0884641904
Mатрак за бебешка количка iCandy Peach 2 Primose

Mатрак за бебешка количка iCandy Peach 2 Truffle

Цена:75.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Mатрак за бебешка количка iCandy Peach 2 Truffle или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Mатрак за бебешка количка iCandy Peach 2 Truffle или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
iCandy е компания, която е създадена в началото на 30 те години на 20 ти век във Великобритания. С повече от 80 години опит в производството на висококачествени продукти за деца, марката се стреми да предложи на клиентите си бебешки колички с ненадминат иноваторски дизайн, прецизна изработка и невероятно качество.
Създателите на марката и техните потомци сега са отдадени на своята работа и най-вече на клиентите си по света, които са избрали да притежават едно истинско бижу.
Основната цел на екипа на фирмата, следвайки последните тенденции в модния бизнес във Великобритания и съвместно с известни дизайнери, е да създадат продукт със съвършени качества, луксозна визия и неповторим стил, но без да бъдат пренебрегвани сигурността и удобството на децата.
 
Матрак за бебешка количка iCandy Peach
 
С помощта на този практичен аксесоар Вашето дете ще почувства по един невероятен начин лукса, който само бебешката количка iCandy може да му осигури. Допълнителният матрак е подходящ за основната седалка на количката и осигурява на детето ненадминат комфорт и сигурна подкрепа на гръбчето. Той е изработен от висококачествени, хипоалергични материали и е мек и удобен за детето. 
Препоръчително е да бъде демонтирано, ако използвате спално чувалче за зимата.