Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle

Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle

Цена:898.99лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!Двойна електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela:

Вдъхновени от майките, създадени от Medela, помпите FreeStyle ще Ви направят мобилни и ще Ви подарят свободата да бъдете себе си...

Представяме Ви най-новото допълнение в професионалното семейство на Medela - FreeStyle първата двойна помпа за кърма, работеща с двуфазна технология и единствената с хендс фрий система за изпомпване. Този иновативен продукт може да се побере в едната Ви ръка и същевременно да предложи толкова много интелигентни решения при кърменето, които ще Ви подарят свободата да бъдете себе си, без да спестявате естественото хранене на детето си, осигурявайки му най-доброто.

Електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка - независимо дали отглежда детето си у дома или посещава работното си място. FreeStyle разполага с два отделни накрайника за едновременно изпомпване и на двете гърди на майката, поради това тя е с по-мощен мотор от обикновените електрически помпи. Тази технология я прави изключително ефективна и дава възможност на майката да изцежда с около 50% повече кърма, за разлика от обикновените помпи. FreeStyle работи с двуфазна технология на изпомпване. Тези два показателя я превръщат в незаменим помощник на майката при кърменето, защото стимулират производството на кърма, спестяват средства от необходимостта за закупуване на адаптирани млека, но най-важното е, че удължават периода на естествено хранене на детето. Естественото хранене е най-добро за Вашето дете, тъй като състава на кърмата на майката е различен в различните месеци от кърменето, така че да задоволи максимално нуждите на детето, осигурявайки най-доброто за него в различните етапи от развитието му.
Medela FreeStyle е изработена от висококачествени материали без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А.
Електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е по-бавен. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма и увеличават ефективността.

Защо да избера помпа за кърма FreeStyle от Medela?

1. Помпата е снабдена с мощна, презареждаща се литиево йонна батерия, която и позволява да работи практически навсякъде и по всяко време. А капацитетът на батерията е до 3 часа, което е напълно достатъчно за няколко поредни изцеждания.

2. Hands Free технологията при FreeStyle на Медела е нещо ново и истински революционно. Тази иновация Ви позволява да се занимавате с любимите си неща, да четете да играете с детето си, при това без да спирате помпата, защото тя лесно може да бъде закачена и да стои самостоятелно поставена на едната или на двете Ви гърди едновременно.

3. Помпата е предназначена за ежедневна употреба и е особено подходяща за майките, които се изцеждат по няколко пъти на ден, тъй като двете фази на работа я доближават до естественото сукане и предпазват гърдите на майката от възпаление, впоследствие на недостатъчно изцеждане или разраняване при прекомерен вакуум.

4. Моторът на помпата е изключително лек, формата му е удобна за хващане и е толкова лесен за пренасяне, че може да използвате помпата практически навсякъде. Моторът е снабден и с клипс за закачане.

5. Имате възможност самостоятелно да регулирате силата на вакуума, в най-удобен за Вас интензитет.

6. С възможност за активиране на функция Maximum Comfort Vacuum™, която позволява изпомпване на по-голямо количество мляко за много по-кратко време от обичайното.

7. Дигитален таймер със светлинен диод, така че винаги да бъдат видими показателите на помпата. Тази функция е особено полезна за нощните хранения, за да не включвате осветлението.

8. Наличието на таймер, който следи за състоянието на помпата и за времето за изпомпване.

9. Мемори бутон, позволяващ Ви да запаметите последните настройки на използване, без да се налага досадното въвеждане отново и отново при всяко използване.

10. Удобна чанта за пренасяне и термо чанта, която запазва храната на бебето свежа до 12 часа след изцеждане. (периодът на ефективност на охладителната чанта зависи от външните условия и температурата на околната среда).


Какво съдържа в комплекта си моята помпа FreeStyle?

2 бр. фунии за гърди PersonalFit™ размер M (24 mm) - Включените в комплекта накрайници за гърди са със стандартен размер от 24 мм. Размерът на чашката на помпата за кърма е от решаващо значение за ефективното и правилно изпомпване. Понякога включеният в комплекта на помпата накрайник може да се окаже неподходящ за Вас и изпомпването да не е ефективно. Именно заради това Медела предлагат допълнително няколко варианта за майки с различна големина на гърдите (накрайниците за закупуват отделно). Но как да определим дали фунията на помпата е подходяща и пасва на нашите гърди. Има няколко показателя, според които може да определите подходящия за Вас накрайник.
1. Плътно и точно прилягане на гърдата във фунията.
2. Зърното трябва да бъде поставено в центъра на тунела на фунията.
3. Зърното трябва да се движи свободно без раздразнение, докато помпата работи.
4. Минимална или никаква част от ареолата не трябва да навлиза в тунела на фунията.
5. Трябва да усещате нежно, ритмично движение при всеки цикъл на изцеждане.
6. След изцеждането трябва да усещате гърдите си много по-облекчени без зони на твърдост.
1 брой мотор. Моторът е снабден с бутони за намаляване и увеличаване на силата на вакуума, бутон за включване/изключване, бутон с функция за запаметяване на последните настрийки, и бутон за директно преминаване към втората фаза. Освен това на осветения дисплей има индикатор за фазата за изцежане, индикатор на мощността, индикатор на фазата за стимулиране, индикатор за нивото на батерията и таймер.
1 бр. маркуч. Маркучът на помпата има къса и дълга част и съединителна опорна част.
2 бр. приспособления за сглобяване на фунията (конектори към фунията, мембрана, капачка)
4 бр. шишета и накрайник Calma
4 бр. капачки
1 бр. акумулатор за хладилна чанта
1 бр. хладилна чанта
1 бр. чанта Freestyle за стилно съхранение на комплекта
1 бр. зареждаща се батерия Li-ION
1 бр. захранващ адаптер

Политика за поверителност

Политика за поверителност 

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как „Адони“ ООД и магазин Касида третират Вашите лични данни като администратор - за категориите лични данни, за целите и за правното основание за обработване, за какъв срок ги съхраняваме и с кого споделяме данните, а също и за това какви са Вашите права във връзка с това обработване. С извършването на регистрация в сайта www.kasida.bg Вие приемате настоящата Политика за поверителност. Ние приемаме отговорно своята задача да защитим всички Ваши лични данни, до които имаме достъп във връзка с дейността ни. При създаването на Политиката за поверителност сме взели предвид принципите и изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент 2016/679, ОРЗД) и българското законодателство в областта на защита на личните данни.

I. Кои сме ние?

Интернет сайтът www.kasida.bg е собственост на „Адони“ ООД, с ЕИК 115646476, със седалище и адрес на управление:
гр. 
Пловдив, ул. “Никола Козлев”№2.
Ние осъществяваме дейността си чрез онлайн магазин 
www.kasida.bg

Лице за контакт по въпроси, свързани със защита на лични данни:
Донка Гърдева 
Телефон за контакт: 0888 502 051
E-mail: office@kasida.bg

„Адони“ ООД е администратор по отношение на Вашите лични данни по смисъла на ОРЗД, тъй като определя целите и средствата за обработването на Вашите лични данни.

II. Какви лични данни обработваме?

Лични данни са всички данни, чрез които едно лице може да бъде идентифицирано пряко или непряко (име, адрес, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор; признаци за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социалната идентичност на това физическо лице и др.).

Ние обработваме следните лични данни:

 • три имена;
 • адрес за получаване на пратка;
 • адрес на електронна поща;
 • телефон;
 • Вашите пароли за достъп до нашия уебсайт;
 • данни за фактура;

III. За какви цели използваме Вашите лични данни?

Целите на обработването са както следва:

 • За изпълнение на Вашата поръчка.
 • За доставка на поръчката до посочения от Вас адрес.
 • За да можем да се свързваме с Вас във всеки един момент по телефон или имейл за качественото и навременно изпълняване на заявената от вас услуга.
 • За счетоводна отчетност.
 • За защита на законните ни права и интереси.

IV. На какво основание обработваме Вашите лични данни?

Ние обработваме Вашите лични данни на следните основания:

 • чл. 6, ал. 1, бук. „б” от ОРЗД- за изпълнение на договор, по който субектът на данните е страна, или за предприемане на стъпки по искане на субекта на данните преди сключването на договор;
 • чл. 6, ал. 1, бук. „в” от ОРЗД – за спазване на законово задължение, произтичащо от законодателството на Република България (за водене на счетоводна отчетност);
 • чл. 6, ал. 1, бук. „е” от ОРЗД – за целите на легитимните интереси на администратора, освен когато пред такива интереси преимущество имат интересите или основните права и свободи на субекта на данните (за защита при правни претенции или в производства пред компетентните органи);

V. На кого споделяме и разкриваме Вашите лични данни?

Ние не споделяме, разкриваме, продаваме или по друг начин разпространяваме Ваши лични данни на трети страни. Информация предоставяме единствено на нашите доверени партньори - куриери, с които работим въз основа на договорни правоотношения и конфиденциални споразумения. Те се нуждаят от Вашите данни, за да бъде възможно доставянето на поръчаните от Вас продукти до Вашия адрес. Всички доставчици са внимателно подбрани. Те също извършват обработка на Вашите данни с дължимата грижа и поверителност и при стриктно спазване на ОРЗД и българското законодателство.

VI. За колко време съхраняваме информацията?

Съхраняването на данните продължава докато разполагаме с основание за тяхното съхранение. Когато Ваши лични данни се съдържат в счетоводни документи на хартиен или технически носител, които могат да бъдат изискани от нас на законово основание за нуждите на данъчния контрол, срокът за съхранение на тези лични данни е 10 години, считано от 01.01. на годината, следваща годината, в която сте получили поръчаните от Вас продукти. Ваши лични данни, предоставени при регистрация на нашия уебсайт, се съхраняват за срок от три години, считано от датата на последната Ви поръчка, като след изтичане на срока за съхранение, се унищожават, съгласно вътрешните правила на администраторите. В случай, че извършите регистрация без да направите поръчка, данните Ви се унищожават след изтичане на третата година от регистрацията Ви.

VII. Какви са последствията от непредоставянето на лични данни?

В случай, че не предоставите личните си данни, ние няма да можем да извършим доставка на поръчаните от Вас продукти, тъй като няма да можем да индивидуализираме получателя и мястото на доставка. При непредоставяне на данни за фактура /ако такава е поискана от Вас/, няма да можем да Ви издадем исканата фактура, тъй като реквизитите на същата са законоустановени.

VIII. Мерки за сигурност:

Ние сме предприели широк кръг от технически и организационни мерки, гарантиращи правомерното обработване на Вашите лични данни и защитата им от неправомерен достъп или разпространение.

IX. Какви са Вашите права?

Право на достъп:
По всяко време имате право да поискате информация дали обработваме Ваши лични данни, какви са тези данни, откъде и защо ги притежаваме. Достъп до обработваните лични данни може да осъществите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на преносимост:
Имате право да получите личните данни, които сте ни предоставили в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат или да поискате те да бъдат прехвърлени пряко на друг администратор.

Право на коригиране:
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, или да бъдат допълнени, ако те са непълни. Корекциите можете да извършите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на изтриване:
Това е Вашето право „да бъдете забравени” – да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите бази данни, при определени обстоятелства: личните Ви данни повече не са необходими за целите за които са били събрани; ако смятате, че са обработени незаконно или няма законно основание за обработването.

Право на ограничаване на обработването:
При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни, правомерността на обработването или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

Право на възражение:
По всяко време и при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация.

Право на жалба до Комисията за защита на личните данни:
Когато смятате, че сме нарушили правата Ви при обработката на Вашите лични данни, от нас имате право да подадете жалба до надзорния орган на Република България, който е Комисията за защита на личните данни.
Данни за контакт с Комисия за защита на личните данни:
Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
E-mail: kzld@cpdp.bg
Интернет страница: www.cpdp.bg

Правата си във връзка с обработването на лични данни можете да упражните, използвайки следните заявления или с искане в свободен текст, позволяващо еднозначното Ви индивидуализиране и характера на искането Ви:

Върни До Горе