Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle

Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle

Цена:898.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма FreeStyle или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!Двойна електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela:

Вдъхновени от майките, създадени от Medela, помпите FreeStyle ще Ви направят мобилни и ще Ви подарят свободата да бъдете себе си...

Представяме Ви най-новото допълнение в професионалното семейство на Medela - FreeStyle първата двойна помпа за кърма, работеща с двуфазна технология и единствената с хендс фрий система за изпомпване. Този иновативен продукт може да се побере в едната Ви ръка и същевременно да предложи толкова много интелигентни решения при кърменето, които ще Ви подарят свободата да бъдете себе си, без да спестявате естественото хранене на детето си, осигурявайки му най-доброто.

Електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка - независимо дали отглежда детето си у дома или посещава работното си място. FreeStyle разполага с два отделни накрайника за едновременно изпомпване и на двете гърди на майката, поради това тя е с по-мощен мотор от обикновените електрически помпи. Тази технология я прави изключително ефективна и дава възможност на майката да изцежда с около 50% повече кърма, за разлика от обикновените помпи. FreeStyle работи с двуфазна технология на изпомпване. Тези два показателя я превръщат в незаменим помощник на майката при кърменето, защото стимулират производството на кърма, спестяват средства от необходимостта за закупуване на адаптирани млека, но най-важното е, че удължават периода на естествено хранене на детето. Естественото хранене е най-добро за Вашето дете, тъй като състава на кърмата на майката е различен в различните месеци от кърменето, така че да задоволи максимално нуждите на детето, осигурявайки най-доброто за него в различните етапи от развитието му.
Medela FreeStyle е изработена от висококачествени материали без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А.
Електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е по-бавен. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма и увеличават ефективността.

Защо да избера помпа за кърма FreeStyle от Medela?

1. Помпата е снабдена с мощна, презареждаща се литиево йонна батерия, която и позволява да работи практически навсякъде и по всяко време. А капацитетът на батерията е до 3 часа, което е напълно достатъчно за няколко поредни изцеждания.

2. Hands Free технологията при FreeStyle на Медела е нещо ново и истински революционно. Тази иновация Ви позволява да се занимавате с любимите си неща, да четете да играете с детето си, при това без да спирате помпата, защото тя лесно може да бъде закачена и да стои самостоятелно поставена на едната или на двете Ви гърди едновременно.

3. Помпата е предназначена за ежедневна употреба и е особено подходяща за майките, които се изцеждат по няколко пъти на ден, тъй като двете фази на работа я доближават до естественото сукане и предпазват гърдите на майката от възпаление, впоследствие на недостатъчно изцеждане или разраняване при прекомерен вакуум.

4. Моторът на помпата е изключително лек, формата му е удобна за хващане и е толкова лесен за пренасяне, че може да използвате помпата практически навсякъде. Моторът е снабден и с клипс за закачане.

5. Имате възможност самостоятелно да регулирате силата на вакуума, в най-удобен за Вас интензитет.

6. С възможност за активиране на функция Maximum Comfort Vacuum™, която позволява изпомпване на по-голямо количество мляко за много по-кратко време от обичайното.

7. Дигитален таймер със светлинен диод, така че винаги да бъдат видими показателите на помпата. Тази функция е особено полезна за нощните хранения, за да не включвате осветлението.

8. Наличието на таймер, който следи за състоянието на помпата и за времето за изпомпване.

9. Мемори бутон, позволяващ Ви да запаметите последните настройки на използване, без да се налага досадното въвеждане отново и отново при всяко използване.

10. Удобна чанта за пренасяне и термо чанта, която запазва храната на бебето свежа до 12 часа след изцеждане. (периодът на ефективност на охладителната чанта зависи от външните условия и температурата на околната среда).


Какво съдържа в комплекта си моята помпа FreeStyle?

2 бр. фунии за гърди PersonalFit™ размер M (24 mm) - Включените в комплекта накрайници за гърди са със стандартен размер от 24 мм. Размерът на чашката на помпата за кърма е от решаващо значение за ефективното и правилно изпомпване. Понякога включеният в комплекта на помпата накрайник може да се окаже неподходящ за Вас и изпомпването да не е ефективно. Именно заради това Медела предлагат допълнително няколко варианта за майки с различна големина на гърдите (накрайниците за закупуват отделно). Но как да определим дали фунията на помпата е подходяща и пасва на нашите гърди. Има няколко показателя, според които може да определите подходящия за Вас накрайник.
1. Плътно и точно прилягане на гърдата във фунията.
2. Зърното трябва да бъде поставено в центъра на тунела на фунията.
3. Зърното трябва да се движи свободно без раздразнение, докато помпата работи.
4. Минимална или никаква част от ареолата не трябва да навлиза в тунела на фунията.
5. Трябва да усещате нежно, ритмично движение при всеки цикъл на изцеждане.
6. След изцеждането трябва да усещате гърдите си много по-облекчени без зони на твърдост.
1 брой мотор. Моторът е снабден с бутони за намаляване и увеличаване на силата на вакуума, бутон за включване/изключване, бутон с функция за запаметяване на последните настрийки, и бутон за директно преминаване към втората фаза. Освен това на осветения дисплей има индикатор за фазата за изцежане, индикатор на мощността, индикатор на фазата за стимулиране, индикатор за нивото на батерията и таймер.
1 бр. маркуч. Маркучът на помпата има къса и дълга част и съединителна опорна част.
2 бр. приспособления за сглобяване на фунията (конектори към фунията, мембрана, капачка)
4 бр. шишета и накрайник Calma
4 бр. капачки
1 бр. акумулатор за хладилна чанта
1 бр. хладилна чанта
1 бр. чанта Freestyle за стилно съхранение на комплекта
1 бр. зареждаща се батерия Li-ION
1 бр. захранващ адаптер

Върни До Горе