Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма Swing Maxi

Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма Swing Maxi

Цена:358.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма Swing Maxi или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма Swing Maxi или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!Двойна електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Medela:
Електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Помпата за кърма Swing Maxi разполага с два отделни накрайника за едновременно използване и за двете гърди на майката, поради това тя е с по-мощен мотор от обикновените електрически помпи. Тази технология я прави изключително ефективна и дава възможност на майката да изцежда с около 50% повече кърма, за разлика от обикновените помпи. Освен по-мощният мотор, Medela Swing Maxi, също като Swing от моделите на швейцарската фирма е с двуфазна технология на изпомпване. Тези два показателя я превръщат в незаменим помощник на майката при кърменето, защото стимулират производството на кърма, спестяват средства от необходимостта за закупуване на адаптирани млека, но най-важното е, че удължават периода на естествено хранене на детето. Естественото хранене е най-добро за Вашето дете, тъй като състава на кърмата на майката е различен в различните месеци от кърменето, така че да задоволи максимално нуждите на детето, осигурявайки най-доброто за него в различните етапи от развитието му. 
Medela Swing Maxi е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А. 
Електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е по-бавен. Изследванията сочат, че бебетата се хранят в две фази: първоначално те сучат бързо и леко, за да стимулират рефлекса за отделяне на кърма и да започне млечния поток. След това те преминават на по-бавно и дълбоко засмукване, за да получат по-бързо възможно по-голямо количество мляко. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма. 
Новото при двойната помпа Swing Maxi е Media separation системата, която регулира нивото на кърмата в помпата и не позволява навлизането на кърма към мотора на помпата, предпазвайки го от разваляне.
Накрайниците на помпата са със специална форма, която позволява те да прилепнат плътно до кожата за максимално ефективен процес. Swing Maxi електрическа помпа за кърма съчетава в себе си класически дизайн и иновационни технологии, които правят изпомпването дискретно, изключително лесно и много бързо. 
Швейцарската фирма Medela помага на майките, които не разполагат с достатъчно време за сложни процедури при сглобяване и експлоатация на помпите за кърма, затова помпа Swing Maxi, Medela се сглобява и разглобява изключително бързо и лесно, а специалната и двуфазна система улеснява изпомпването и ускорява процеса.
Характеристики на Електрическата помпа за кърма Swing, Medela:
  • Помпата Medela е нежна към гърдата и лесна за употреба;
  • Удобен клипс на мотора;
  • Помпата е с два режима на работа - първоначален, симулиращ бебешко засмукване и същински, осигуряващи повече кърма за по-кратко време;
  • Компактните и размери позволяват да бъде лесно пренасяна, така че да бъде навсякъде с вас, точно когато ви е необходима;
  • Специалната система на работа позволява по-ефективно изсмукване за по-кратко време и за двете гърди, увеличавайки кърмата с почти 50%;
  • Помпа Medela се разглобява и сглобява бързо, при това изключително лесно;
  • Производител Medela, Швейцария.
Комплектът на помпата включва:
1. Накрайник за гърди Personal Fit размер M - 2 бр.
2. Конектор Freestyle - 2 бр.
3. Бутилки - 2 бр.
4. Поставки за бутилка - 2 бр.
5. Задвижващ модул (мотор) - 1 бр. 
6. Тръбичка - 1 бр.
7. Адаптер - 1 бр.
8. Биберон Calma - 1 бр.
9. Calma мултиклапа - 2 бр.
Защо да използвате електрическа помпа за кърма Swing Maxi, Medela:
Помпа Swing Maxi е практично решение за майки, които имат ежедневна нужда от този ти продукти. Независимо дали работят на непълно работно време, дали искат да имат една свободна вечер, дали имат желание да спортуват, или просто искат да отидат на пазар, Swing електрическа помпа за кърма е идеалното решение за активни майки, които не искат да прекарват твърде много време в използване на помпата за кърма.
1. Електрическа помпа Medela, Swing Maxi е подходяща при здравословни проблеми.
Съществуват различни проблеми, които могат да направят кърменето директно от гърдата трудно и болезнено, такива са например разранените зърна или инфекциите на гърдите. Електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Медела ще ви помогне да ги разрешите без да лишавате детето си от естественото и здравословно хранене. По този начин вие ще имате време да се излекувате, а и да се възползвате пълноценно от предимствата на кратката почивка от кърменето.
2. Medela е първата компания в световен мащаб, която провежда мащабни задълбочени изследвания върху поведението на бебетата по време на кърмене.
Двуфазната технология, използвана при тази помпа се основава на естествения ритъм на сукане на бебето. Първоначално засмукването е нежно, впоследствие по-дълго и интензивно. Тази технология спомага за по-ефективното изпомпване и то за съвсем кратко време. Тези фази се превключват автоматично, но и майката сама може да определя интензитета на засмукване според своите лични предпочитания и нужди.
3. За най-доброто за вашето бебе всички части на помпата са лесно почистващи се и не съдържат Бисфенол А.
Всички части на електрическа помпа Swing Maxi, Medela , които влизат в контакт с кърмата са изработени от висококачествени материали, без съдържанието на вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А. Те се разглобяват лесно и се почистват изцяло без значение дали ще използвате стандартните начини за почистване или микровълнова стерилизация с помощта на специално създадените за това торбички на Медела.
Електрическа помпа Медела