Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela Двуфазна механична помпа за кърма Harmony + Calma

Medela Двуфазна механична помпа за кърма Harmony + Calma

Цена:97.99лв.

Комплекта включва:

 • 1бр. ръчна помпа за кърма Harmony;
 • 1бр. накрайник за шише Calma; 
 • 4бр. абсорбиращи подплънки за еднократна употреба;

 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двуфазна механична помпа за кърма Harmony + Calma или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela Двуфазна механична помпа за кърма Harmony + Calma или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:


Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

 

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela 

 

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!

 

Medela Ръчна помпа за кърма Harmony:

 

Ръчната помпа за кърма Harmony, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А. Тя е снабдена с два различни накрайника с различна големина и твърдост на материала, което прави използването на помпата изключително ефективно и удобно според типа зърна на майката. Ръчната помпа Harmony, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване и е с по-нисък интензитет, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е с по-голям интензитет. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма. Накрайниците на помпата са със специална форма, която позволява те да прилепнат плътно до кожата за максимално ефективен процес. В комплекта на помпата е включено стандартно шише и накрайник за шише Calma.

Швейцарската фирма Medela помага на майките, които не разполагат с достатъчно време за сложни процедури при сглобяване и експлоатация на помпите за кърма, затова помпа Harmony се сглобява и разглобява изключително бързо и лесно, а специалната и двуфазна система улеснява изпомпването и ускорява процеса. 

 

Характеристики на р ъчна помпа за кърма Harmony, Medela:

 

 

 • Помпата Medela е нежна към гърдата и лесна за употреба;
 • Егрономичната и въртяща се дръжка осигурява по-голям комфорт и гъвкавост при употреба;
 • Помпата е с два режима на работа - първоначален, симулиращ бебешко засмукване и същински;
 • Компактните и размери позволяват да бъде лесно пренасяна, така че да бъде навсякъде с вас, точно когато ви е необходима;
 • Специалната система на работа позволява по-ефективно изсмукване за по-кратко време;
 • В комплекта на помпата е включено стандартно шише, накрайник за шише Calma и 4бр. абсорбиращи подплънки за еднократна употреба;
 • Помпата не изисква батерии;
 • Помпа Medela се разглобява и сглобява бързо, при това изключително лесно;
 • Производител Medela, Швейцария.