Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela - Компреси за зърна 4бр. в кутия Hydrogel Pads

Medela - Компреси за зърна 4бр. в кутия Hydrogel Pads

Цена:27.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Компреси за зърна 4бр. в кутия Hydrogel Pads или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Компреси за зърна 4бр. в кутия Hydrogel Pads или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!


Облекчаващи хидрогел лепенки - 4 бр.в кутия, Medela

За комфорт и незабавно облекчение!

Хидрогел лепенките (4 бр. в кутия) са предназначени за възпалени и напукани зърна или за майки заболели от мастит. Поставени на кожата,осигуряват незабавен охлаждащ ефект-охлаждащият ефект често помага на майките да се отпуснат. Тяхната ефективност се дължи на принципа на влажност върху наранената повърхност от кожата. Те съдържат вода (30%), глицерин (30%) и кръстосани нишки полимер (40%)- високо въздухопропусклив и водоустойчив. Кислородът и водата могат свободно да циркулират в гела. Kомбинацията на ланолин (PureLan 100) и хидрогел предоставя максимално облекчение и комфорт. При наличието на каквито и да е бактерии на разранената кожа, хидрогелът абсорбира и изолира бактерията, отстранявайки я от разранената повърхност.
  • Компресите за зърна Hydrogel Pads на Medela са с охлаждащ ефект и осигуряват моментално облекчение при възпалени зърна или мастит;
  • Осигуряват защита при чувствителни зърна;
  • Компресите са с универсална форма, поставят се в бельото и пасват на всяка гърда;
  • Подплънките съдържат вода (30%), глицерин (30%) и кръстосани нишки полимер (40%)- високо въздухопропусклив и водоустойчив;
  • Изработени са от висококачествен материал с гелообразно съдържание и антибактериални свойства;
  • Комплектът включва 4 бр. индивидуално опаковани подплънки, от които всяка може да бъде използвана в рамките на 24 часа;
  • Производител Medela, Щвейцария.