Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela - Многократни абсорбиращи подплънки 4 бр. Washable Bra Pads

Medela - Многократни абсорбиращи подплънки 4 бр. Washable Bra Pads

Цена:25.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Многократни абсорбиращи подплънки 4 бр. Washable Bra Pads или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Многократни абсорбиращи подплънки 4 бр. Washable Bra Pads или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!


Абсорбиращи подплънки за многократна употреба 4 бр., Medela:

Абсорбиращите подплънки на Medela за многократна употреба са създадени, за да намалят дискомфорта при прекомерното изтичане на кърма. Подложките могат да бъдат поставени в сутиена и се адаптират към формата на гърдата. Подплънките Medela са изработени от специална материя, която не задържа микроби, за да се намали риска от появата на миризма и възможността за развитието на вредни за здравето бактерии. Материалът е тънък и дишащ, а подплънките могат да се перат и в пералня при температура на водата от 40 ° до 60 ° C.
 • Попиват изтичащата кърма и съхраняват гърдите и дрехите сухи;
 • Подложките имат допълнителен мек слой, който поддържа влагата далеч от кожата;
 • Меки, попиващи и облекчаващи те позволяват на кожата да диша;
 • Подплънките са изработени от специална антибактериална материя, която предотвратява появата на лоша миризма и развитието на опасни батерии;
 • Подплънките са с универсални размери и пасват идеално на всеки тип гърди;
 • Комплектът съдържа 4 бр. абсорбиращи подплънки за многократна употреба;
 • Подплънките могат да се перат и машинно при температура на водата от 40 до 60 градуса;
 • Състав:65% полиестер,35% памук;
 • Производител Medela, Швейцария.