Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela - Резервни силиконови биберони 2бр. в кутия - размер М

Medela - Резервни силиконови биберони 2бр. в кутия - размер М

Цена:11.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Резервни силиконови биберони 2бр. в кутия - размер М или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Резервни силиконови биберони 2бр. в кутия - размер М или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela 

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!Резервни силиконови биберони 2 бр. в кутия, Medela:

Бибероните на Medela са изработени от висококачествен и мек силикон, който не съдържа вредни за здравето вещества, включително Бисфенол. Бибероните се предлагат широко на международни пазар и се оценяват високо, поради специфичния си дизайн, базиран на редица задълбочени тестове. Този дизайн е проектиран според нуждите на децата и техните специфични навици на хранене и ограничава пропускането на голямо количество мляко, така че храненето да е максимално безопасно за децата.
  • Бибероните Medela са изработени от висококачествен силикон, а формата им наподобява максимално тази на майчината гърда;
  • Не съдържат бисфенол и други вредни вещества и са напълно безопасни за здавето за децата;
  • Бибероните са лесни за почистване;
  • Комплектът включва 2 бр. силиконови биберона, размер M за деца от 4 до 6 месеца и нагоре в удобна кутия за съхранение;
  • Производител Medela, Швейцария.