Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela - Торбички 20бр. в кутия за замразяване на кърма Breastmilk Bags

Medela - Торбички 20бр. в кутия за замразяване на кърма Breastmilk Bags

Цена:40.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Торбички 20бр. в кутия за замразяване на кърма Breastmilk Bags или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Торбички 20бр. в кутия за замразяване на кърма Breastmilk Bags или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela 

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!


Торбички в кутия за замразяване на кърма Breastmilk Bags, Medela

Пликчетата за съхранение на кърма на Медела са изработени от специален полипропилен, несъдържащ вредни за здравето вещества, включително Бисфенол А. Те са прекрасно решение за замразяване на кърма, така че да я запазите за по-дълго време годна за употреба за вашето бебе.
  • Комплектът включва 20 бр. пликчета;
  • Всяко пликче е с вместимост 150 мл;
  • Пликчетата са изработени от висококачествена материя без съдържание на Бисфенол А;
  • Пликчетата са с универсални размери и са съвместими с всички помпи на Medela:
  • Производител Medela, Швейцария.