Телефони: 032622890 / 0884641904
Minene - Бебешка подложка за къпане - Bunny

Minene - Бебешка подложка за къпане - Bunny

Цена:47.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Minene - Бебешка подложка за къпане - Bunny или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Minene - Бебешка подложка за къпане - Bunny или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Minene - “моето дете” и оттук започва всичко!
Израелската марка Минене е основана от три млади майки, които реализират своите собствени идеи за иновативни, качествени, практични и същевременно стилни продукти за родители, бебета и малки деца.  Само за 10 години Минене успява да завладее родители от цял свят като се разпространява успешно в Израел, Испания, Англия, Австралия и Южна Африка. 
Продуктите на фирма Минене са създадени от  ‘майки за майки’, с идеята да улеснят забързаното ежедневие на майките. Продуктите на Минене се отличават с практичност и иновативен дизайн, за което са наградени с множество награди и повечето са с регистрирани патенти.
Продуктите на Minene са практични и интересни, освен това при производството им се използват предимно естествените материали, с усет към детайла.
Стремейки се към комфорт и качество израелската фирма Минене улеснява майките и осигурява на децата безгрижно и щастливо детство!

За една неповторима баня!

Бебешка подложка за къпане, Минене:

Тази уникална подложка за баня улеснява къпането и го превръща в неповторима забава за бебето, а за родителите е незаменим помощник. Подложката представлява облечена в хавлиен плат метална рамка, която дава упора на бебето и позволява на родителите да боравят и с двете си ръце, докато го къпят. Подложката е изработена от 100% мек памук. В комплекта на подложката е включена и ръкавица за баня, а за самата подложка е прикрепена забавна играчка, с която вашето дете да си играе, докато го къпете.
  • Мека подложка за баня, който Вашето дете наистина ще обикне;
  • Тази неповторима подложка за баня улеснява къпането и го превръща в забава;
  • Към подложката е прикрепена детска играчка, а в комплекта ще откриете и ръкавица за баня;
  • Подложката е изработена от 100% мек памук;
  • Тегло: 0.610 кг;
  • Производител Minene, Израел.