Телефони: 032622890 / 0884641904
Minene Индивидуален ъглов обиколник за креватче 2 бр. Синьо/Сиви Кръгове

Minene Индивидуален ъглов обиколник за креватче 2 бр. Синьо/Сиви Кръгове

Цена:15.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Minene Индивидуален ъглов обиколник за креватче 2 бр. Синьо/Сиви Кръгове или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Minene Индивидуален ъглов обиколник за креватче 2 бр. Синьо/Сиви Кръгове или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Minene - “моето дете” и оттук започва всичко!

Израелската марка Минене е основана от три млади майки, които реализират своите собствени идеи за иновативни, качествени, практични и същевременно стилни продукти за родители, бебета и малки деца.  Само за 10 години Минене успява да завладее родители от цял свят като се разпространява успешно в Израел, Испания, Англия, Австралия и Южна Африка. 
Продуктите на фирма Минене са създадени от  ‘майки за майки’, с идеята да улеснят забързаното ежедневие на майките. Продуктите на Минене се отличават с практичност и иновативен дизайн, за което са наградени с множество награди и повечето са с регистрирани патенти.
Продуктите на Minene са практични и интересни, освен това при производството им се използват предимно естествените материали, с усет към детайла.

Стремейки се към комфорт и качество израелската фирма Минене улеснява майките и осигурява на децата безгрижно и щастливо детство!


Индивидуален о биколник за ъгли за кошара 2 бр., Минене:

Индивидуалните обиколници на Минене са уникален и изключително иновативен продукт, който е лесен за употреба и много практичен. Обиколниците се прикрепят индивидуално за пръчките на бебешката кошарка с помощта на велкро лепенки. Тази нова технология позволява свободното циркулиране на въздуха в кошарката, освен това благодарение на тях може да виждате бебето си през цялото време, като спи или си играе. Комплектът включва 2 бр. индивидуални обиколници за ъглите на кошарката на детето Ви, които могат да бъдат окомплектовани с комплект обиколници за пръчки, които се предлагат отделно и НЕ са включени в цената на този комплект.
Функцията на обиколниците е да предпазва детето Ви от твърдите части на кошарката, за да не нарани и да е максимално защитено.
  • Комплектът включва 2 бр. индивидуални обиколници за ъглите на кошарката;
  • Лесни за поставяне, благодарение на удобните велкро лепенки, с които са снабдени;
  • Размери 27 х 29 см;
  • Производител Minene, Израел.