Телефони: 032622890 / 0884641904
Моите първи дрънкалки 2бр Sassy My First Rattles Boy

Моите първи дрънкалки 2бр Sassy My First Rattles Boy

Цена:14.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Моите първи дрънкалки 2бр Sassy My First Rattles Boy или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Моите първи дрънкалки 2бр Sassy My First Rattles Boy или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Вдъхнови всички свои сетива с бебешки играчки Sassy ...

Създателите на марката обичат да се забавляват, докато създават своите висококачествени продукти, придържайки се към мнението на децата и техните нужди, а крайният резултат са великолепни, детски играчки с различни функции и свеж дизайн. Работейки в тясно сътрудничество с педиатри и експерти по детското развитие те проектират иновативни продукти, продукти, чиято единствена цел е да помогнат на бебето да се развива по най-правилният за него начин. С играчките Sassy се стимулират сетивата на бебето: слух, обоняние, осезание, вкус и зрение, а благодарение на повече от 25 годишния стаж на фирмата това ще стане по-най-безопасният и надежден начин за малките изследователи, защото всички играчки са изработени от напълно безвредни за здравето вещества 

Комплект бебешки дрънкалки Sassy

Комплектът с бебешки дрънкалки Sassy вдъхновява малките изследователи и стимулира желанието им да я докоснат и усетят. Те са толкова цветни и симпатични, че веднага ще привлекат вниманието на детето, а различната текстура на материала ще помогне на малчугана да развие своята сетивност и зрение.
Както е известно кожата на човек притежава повече от 100 различни по вид рецептори, които я правят чувствителна на допир, различни температури, натиск или болка. Тя е и най-големият орган в тялото на човек, а чувствителността и се развива още в утробата на майката, затова е много важно, за да научи детето повече за различните форми и да стимулира сетивата си, неговите играчки да бъдат с набраздена форма, различни по големина и вид.
  • Дрънкалките издават тракащи звуци при местене на различните пръстенчета;
  • Подходяща за деца на възраст 0+ месеца;
  • Изработени от висококачествени и напълно безвредни за детското здраве материали, без съдържание на токсични вещества, включително Бисфенол А;
  • Стимулират зрението и желанието на детето да докосва различни неща, развиват сетивността и са идеален другар в периода на никнене на зъбки.