Телефони: 032622890 / 0884641904
Музикална бебешка маса със светлини Fisher Price Light & Sound Activity Table

Музикална бебешка маса със светлини Fisher Price Light & Sound Activity Table

Цена:93.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Музикална бебешка маса със светлини Fisher Price Light & Sound Activity Table или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Музикална бебешка маса със светлини Fisher Price Light & Sound Activity Table или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Fisher Price е производител на бебешки и детски играчки, познат по цял свят. Причината за това са не само свежите цветове, невероятната визия, но и уникалният дух, който играчките с тази марка носят в себе си. Те са създадени, за да направят децата щастливи. Създадени с усет към детайла, те развиват творческото мислене и креативността на децата, защото в най-ранна възраст играта е тази, която помага на децата да развият своите умения, тя води до много нови приключения, които малчуганите предприемат и много позитивни емоции, тя дарява усмивки, научава децата да изразяват себе си, докато развиват талантите си и е незаменим спътник в пътешествието към новия живот. Играта спомага за развитие на коодинацията на движенията, сетивата, ученето, общуването и носи много, нови приятни изненади. Тя е повече от забавление.
Заедно с играчките на Fisher Price Вашето дете ще израстне любопитно, ще се научи да открива малките радости, които ще сподели с Вас и ще разцъфти пред очите Ви със своята широка усмивка.

Музикална маса със светлини Fisher Price 

Занимателният, бебешки център Fisher Price по невероятен начин ще стимулира всички сетива на Вашето дете. Той изправя децата пред различни предизвикателства и им помага чрез забавление да подобрят своите сетивни умения, физическите си такива и фината морика на прръстчетата. Топчето в центъра на масата може да бъде завъртяно и по този начин се активират различни звукови ефекти и мелодии, книжката в страничната част има няколко различни странички, които ще стимулират детето да измисли и разкаже своя собствена история с някой от по-полуярните домашни и диви животни, които освен всичко това издават и истински звуци. 

  • Играчката е подходяща за деца над 9 месечна възраст;
  • Изработена от висококачествени материали, без съдържание на вредни за здравето вещества;
  • Спомага за развитието на фината моторика, причинно-следствените връзки, зрението, слуха и въображението у децата;
  • Стабилна основа и различни по вид и функции играчки;
  • Звукът се регулира в 2 степени;
  • Работи с 3 бр. АА батерии;
  • Производител Fisher Price.