Телефони: 032622890 / 0884641904
MyCey Детски метър за стая *Жираф*

MyCey Детски метър за стая *Жираф*

Цена:18.90лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Всяко малко дете ще се впечатли от този оригинален метър за детска стая. Той е подходящ за всяка детска стая, а свежите му мотиви ще освежат интериора и и ще го превърнат в любим аксесоар за детето. Стикерът има деления за височина на детето до 150 см и е лесен за закачане и употреба.

Историята на турската фирма MyCey започва като приказка. След раждането на детето на създателите и, през 2006 година, те изпитват множество трудности да открият наистина функционални продукти, които да използват в ежедневието си. Продукти, които биха улеснили дните с детето и които са едновременно прости, но толкова нужни. Тогава се ражда и идеята за MyCey, а от 2007 година марката вече успешно се предлагат на пазара първоначално само в Турция, а сега и по цял свят, набирайки широка популярност. 
Тя е предпочитан избор от много родители, поради свежия, детски дизайн и изключителната функционалност на нещата, високото качество на материалите, които са използвани при изработката им, но може би преди всички, заради това че MyCey е марка, която предлага в своя асортимент продукти създадени от родители за родители, с ясна идея за индивидуалните нужди на всяко дете.