Телефони: 032622890 / 0884641904
NUK Двуфазна електрическа помпа за кърма LUNA

NUK Двуфазна електрическа помпа за кърма LUNA

Цена:165.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете NUK Двуфазна електрическа помпа за кърма LUNA или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете NUK Двуфазна електрическа помпа за кърма LUNA или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

NUK е световноизвестна марка с повече от петдесетгодишен опит в производството на бебешки продукти, адаптирани към всеки етап от развитието на детето – от кърменето до самостоятелното забавление. Продуктите с тази марката се базират на медицински познания и изследвания, както и на опита на безброй майки по цял свят.Това знание и този опит са превърнали NUK в предпочитаната марка, предлагаща високо качество, иновативност и грижа за здравето и развитието на бебето.
От 1956 NUK работи в близко партньорство с акушерки, лекари и учени, както и с родители, за да развиват своите продукти съвместно с тях. Най-добрите идеи NUK взимат направо от природата: например формата на бибероните, които се доближават максимално до формата на майчиното зърно по време на кърмене и затова тези биберони са природния модел, който пасва на челюстта на бебето. Всички продукти на NUK отговарят на най-високите изисквания за качество и се произвеждат главно в Германия. Милиони родители по света избират NUK всеки ден. NUK се ползва с голям авторитет в болниците – благодарение на дългите години опит и на специалните продукти MedicPro, предназначени и за най-малките пациенти. И тъй като децата растат бързо, продукти на NUK растат също. Вие можете да сте напълно сигурни, че NUK е правилният избор за всеки етап от развитието на вашето дете.

Двуфазна електрическа помпа за кърма LUNA

NUK LUNA e помпа за кърма, пригодена за домашна употреба и е особено подходяща за активни работещи майки.Тя стимулира продуктивността на млякото за дълъг период от време.Лесна е за пренасяне, удобна за ползване и е пригодена да работи на батерии или включена в електрическата мрежа посредством адаптор.
Помпата за кърма NUK LUNA има две 2 фази на изпомпване:
Първата фаза стимулира отделянето на кърма.
След 5-6 минути помпата за кърма автоматично преминава към същинското интензивно изцеждане.

Електрическата помпа за кърма  NUK LUNA е електрически уред, който предлага следните предимства:
- дву-фазната система за изцеждане на кърмата имитира естественото сукане на бебето;
- лесна за индивидуално настройване сила на всмукване;
- ергономична фуния;
- мек силиконов уплътнител;
- възможност за работа, както включена в ел.мрежа посредством адаптор, така и с батерии.