Телефони: 032622890 / 0884641904
Osann Столче за кола COMET IsoFix (9-36кг) Fossil 2013

Osann Столче за кола COMET IsoFix (9-36кг) Fossil 2013

Цена:399.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Osann Столче за кола COMET IsoFix (9-36кг) Fossil 2013 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Osann Столче за кола COMET IsoFix (9-36кг) Fossil 2013 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Osann за по-добро бъдеще за децата ни!

Немската фирма Osann е един от най-големите европейски производители на бебешки и детски стоки, включително автомобилни седалки, които са с едни от най-добрите резултати и са с висока степен на безопасност. Бебешките и детски продукти Osann следват растежа на детето ви и се променят според индивидуалните му нужди, така че да съчетаят в себе си стилен дизайн и изключителна функционалност. Продуктите са известни в цяла Европа и са символ на високо качество на достъпни цени.
Osann обръща специално внимание на качеството и внимателната обработка на продуктите от гледна точка на детската безопасност. Продуктите с марка Osann се тестват както в лаборатории на фирмите, така и в независими центрове, като достигат и дори надхвърлят изискванията за сигурност и качество. Детските седалка с марка Osann не съдържат токсични вещества като фталати и тежки метали. Текстилните материали, използвани за тапицерия са хипоалергични и не дразнят кожата. 
Немската фирма Osann се стреми към качествени продукти на достъпни цени и постига това, чрез непрекъсната връзка между клиентите, служителите и управленския състав. Но освен това компанията е с една стъпка напред пред всеки друг европейски производител, водена от желанието да осигури добро бъдеще на семействата и децата. Патрик Осан, основател на фирмата налага този стандарт за производство с минимално отвеждане на въглероден диоксид в атмосферата, произвеждайки самостоятелно зелена електрическа и топлинна енергия. Този метод щади околната среда и постига ефективност от 35-42% и за комбинирано производство на енергия до 90%. Това със сигурност е само малък принос към спасението на планетата. Но е едно добро начало за едно по-добро бъдеще за децата ни!

osann


Comet, Osann е столче за кола от ECE 9 до 36 кг. Столчето е подходящо за деца от 9 месечна възраст до около 11 годишна възраст. Comet, Osann е с дълга продължителност на използване, тъй като расте и се променя според индивидуалните нужди на вашето дете, следвайки анатомичните особености на тялото и осигурявайки правилна защита през различните етапи от живота на детето. Неговата височина се променя лесно и бързо с помощта на системата за корекция, така че да бъде максимално адаптирана към тази на детето. Столчето осигурява защита и правилно ортопедично развитие на децата със своята анатомична седалка, меки подплатени възглавници и възможността за активна почивка по време на по-дълги пътувания. Comet, Osann е с подобрена Side Protection System система за защита, в случай на страничен удар. Столчето е снабдено с регулируеми колани с 5 точкова система за сигурност, които се нагласят така, че да са максимално удобни за децата. Коланите се използват до около 4 годишна възраст, след това се премахват и детето е защитено от предпазните колани на автомобила. Comet, Osann има звукова система за сигнализация, която се активира, ако колана не е правилно затворен или внезапно се отвори по време на пътуване. 
Корпусът на столчето е с отлято тяло, без снадки, което допълнително повишава стабилността, а новото допълнение, към колекция 2013 са удобните велкро зони отстрани на столчето, върху които може да поставите различни бебешки аксесоари. Моделът също така е допълнен и с халки за по-лесно закрепване на възглавничка за сън Sandini SleepFix, която НЕ е включена в стойността на комплекта и може да бъде закупена отделно. 
Столчето е оборудвано с мека тапицерия с допълнителна подплата, която може да се сваля и пере, а твърдите части на столчето могат да се почистят и само с мокра кърпа.
В комплекта на столчето е включена и система за монтаж IsoFix, която допълнително улеснява поставянето на столчето в автомобила. Изофикс системата се използва в автомобили, които имат специално приспособление за монтирането и на задната седалка, чрез щифтове.

Характеристики на столче за кола Comet SP, Osann:
 • От 9 до около 36 кг (от 9 месеца до към 11 години), обхващайки групите ECE 1/2/3;
 • Столчето се монтира по посока на движението с помощта на предпазните 3 точкови колани на автомобила и/или с включената в комплекта IsoFix система;
 • Регулируема облегалка за глава със 6 позиции на височината;
 • 5-точков колан с звукова сигнализация на токите при случайно откопчаване или неправилно закопчаване;
 • Комфортен наклон на облегалката;
 • Оптимизирана SPS защита при страничен удар;
 • Моноблок седалка (пластмасата на седалката е излята от един елемент);
 • Подплатени подлакътници за лесно поставяне на столчето и удобство на детето;
 • Мека подплатена подложка за допълнителен комфорт;
 • Тапицерията е луксозна и е изработена от висококачествена материя със състав 100% полиестер, тя се сваля и пере при температура 30 градуса;
 • Външни размери на столчето (Д х Ш х В): 45 х 45 х 72-88 см;
 • Вътрешни размери на столчето  (Д х Ш): 34 х 40 см;
 • Височина на седалката 64-75 cm;
 • Тегло на столчето: 5,9 кг.

комета