Телефони: 032622890 / 0884641904
Парен стерилизатор Nuvita Stericompact

Парен стерилизатор Nuvita Stericompact

Цена:69.90лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Здравето и хигиената на бебето са резултат от един деликатен баланс между вътрешните му защитни сили и микроорганизмите в околната среда. Стерилизацията на шишетата за хранене, залъгалките и другите аксесоари, които се използват в ежедневието и са в пряк допир с бебето, е от съществено значение. Стерилизацията е още по-здравословна ако се прави с естествени системи - например чрез изпаряване на вода, или чрез по-новаторския метод - с UV лъчи. Специалистите от италианската фирма Nuvita знаят това и създават линия от продукти, за да ви предложат още един по-различен поглед върху спазването и поддържането на безупречна хигиена и здравословен начин на живот, за да имате повече свободно време, в което да се радвате на своята рожба.

 

Електрически парен стерилизатор Stericompact
 


Електрическият парен стерилизатор Stericompact стерилизира по естествен начин шишета, биберони, пръстени, аксесоари за помпи за кърма . Вътрешният му обем позволява вместимост до 5 стандартни шишета от всички размери, или 4 шишета със широко гърло. Стерилизаторът има две кошници: горната е за аксесоари (биберони, пръстени, и аксесоари и т.н. ), другата е за шишета и помпи за кърма.

  • Цикълътна стерилизация с пара е бърз и интензивен:4 – 8 минути ( в зависимост от количеството вода и броя на уредите, които трябва да бъдат стерилизирани)
  • Уредът елиминира всички микроби и бактерии при работна температура на парата от 100 °C.
  • Препоръчително количество вода за добавяне - 80 мл. След като налеете водата, поставете аксесоарите и шишетата, затворете капака и включете уреда.
  • Това е най-здравословния метод на стерилизация: няма остатъци, няма миризма по аксесоарите.
  • Функция за безопасност – автоматично изключване в края на стерилизационния цикъл.
  • Система за съхранение на захранващия кабел в уреда.