Телефони: 032622890 / 0884641904
Предпазители за контакти 6 бр. BabyDan

Предпазители за контакти 6 бр. BabyDan

Цена:5.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Предпазители за контакти 6 бр. BabyDan или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Предпазители за контакти 6 бр. BabyDan или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

BabyDan е компания, която разработва, произвежда и предлага на своите клиенти продукти за безопасност предназначени за деца от раждането до около 5 годишна възраст. Компанията е сертифициарана по ISO 14001 и е носител на множество награди. С продуктите на фирмата се гарантира безопасността на най-важните членове на семейството - децата, както у дома, така и навън, а материалите, които фирмата използва за производство на своите продукти са напълно безопасни за здравето и са съобразени с безопасността на околната среда.

Предпазители за контакти BabyDan

Любопитството на децата е огромно и понякога в желанието си да опознаят света около себе си, те поемат рискове, за които дори и не подозират. Там е ролята на възрастните, за които е важно да осигурят на малчуганите здравословна и безопасна среда, в която да усъвършенстват и развиват своите умения, без да се наранят. Предпазителите за контакти BabyDan са специално създадени за малки изследователи, които проявяват интерес към отворите на контакта. Те пречат на децата да достигнат с пръстчета до контакта и са лесни и удобни за използване и от възрастните. Комплектът включва 6 бр. предпазители.

Три са основните ценности, които фирмата следва неотлъчно при производство на продуктите си:

КРЕАТИВНОСТ - БЕЗОПАСНОСТ - ОТГОВОРНОСТ

КРЕАТИВНОСТ - за да получите иновативен продукт, който дава решение на ежедневните Ви проблеми и осигурява безопасна среда за развитие на децата.

БЕЗОПАСНОСТ - като родители, знаем че най-важното е да отгледате детето си здраво и щастливо, без да Ви притесняват ежедневните рискове, които могат да възникнат в желанието му да опознае света около себе си.

ОТГОВОРНОСТ - за да получите най-доброто, тъй като продуктите са преминали редица тестове, изработват се с особено внимание към детайла и са направени за децата. Именно затова всички те са създадени отговорно и природосъобразно.