Телефони: 032622890 / 0884641904
Предпазна преграда BabyDan AvantGarde Natura/Silver

Предпазна преграда BabyDan AvantGarde Natura/Silver

Цена:129.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Предпазна преграда BabyDan AvantGarde Natura/Silver или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Предпазна преграда BabyDan AvantGarde Natura/Silver или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

BabyDan е компания, която разработва, произвежда и предлага на своите клиенти продукти за безопасност предназначени за деца от раждането до около 5 годишна възраст. Компанията е сертифициарана по ISO 14001 и е носител на множество награди. С продуктите на фирмата се гарантира безопасността на най-важните членове на семейството - децата, както у дома, така и навън, а материалите, които фирмата използва за производство на своите продукти са напълно безопасни за здравето и са съобразени с безопасността на околната среда.

Предпазна преграда AvantGarde, BabyDan

AvantGarde е преграда за предпазване на дете от ново поколение, която се монтира под напрежение, без да са необходими допълнителни инструменти и разпробиване на повърхността. Тя съчетава в себе си невероятното усещане за стил, което оставят у всеки висококачествената букова дървесина и металната рамка, от които е изработена с високата степен на безопасност, която осигурява на децата.

  • Преградата се отваря и от двете страни само с една ръка;
  • Снабдена е с индикатор за правилен монтаж;
  • Сглобена и готова за употреба;
  • Ширината и може да се коригира от 71 до 78 см;
  • Ширината може да се увеличи до 115 см с помощта на удължители (Продават се отделно);
  • Монтира се под напрежение, без да е необходимо разпробиване на повърхността;
  • Размери: 72 х 74 х 4 см;
  • Тегло: 3 кг.

Отговаря на стандарт: EN 1930:2011
Произведена в Дания.

Три са основните ценности, които фирмата следва неотлъчно при производство на продуктите си:

КРЕАТИВНОСТ - БЕЗОПАСНОСТ - ОТГОВОРНОСТ

КРЕАТИВНОСТ - за да получите иновативен продукт, който дава решение на ежедневните Ви проблеми и осигурява безопасна среда за развитие на децата.

БЕЗОПАСНОСТ - като родители, знаем че най-важното е да отгледате детето си здраво и щастливо, без да Ви притесняват ежедневните рискове, които могат да възникнат в желанието му да опознае света около себе си.

ОТГОВОРНОСТ - за да получите най-доброто, тъй като продуктите са преминали редица тестове, изработват се с особено внимание към детайла и са направени за децата. Именно затова всички те са създадени отговорно и природосъобразно.