Телефони: 032622890 / 0884641904
Предпазна преграда тип хармоника Guard Me BabyDan

Предпазна преграда тип хармоника Guard Me BabyDan

Цена:129.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Предпазна преграда тип хармоника Guard Me BabyDan или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Предпазна преграда тип хармоника Guard Me BabyDan или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

BabyDan е компания, която разработва, произвежда и предлага на своите клиенти продукти за безопасност предназначени за деца от раждането до около 5 годишна възраст. Компанията е сертифициарана по ISO 14001 и е носител на множество награди. С продуктите на фирмата се гарантира безопасността на най-важните членове на семейството - децата, както у дома, така и навън, а материалите, които фирмата използва за производство на своите продукти са напълно безопасни за здравето и са съобразени с безопасността на околната среда.

Предпазна преграда Guard Me, BabyDan

Guard Me е най-новото предложение на датската фирма BabyDan. Тази сгъваща се преграда е на принципа на вратите "хармоника" и е проектирана, за да разстояния от 55 до 89 см. Монтажът се извършва чрез първоначално разпробиване,а след това поставянето и махането и са изключително лесно и бързи. Сгъва се автоматично и е почти незабележима, когато е прегъната.

  • Автоматично сгъване;
  • Почти невидима в сгънато състояние;
  • Ширината се коригира от 64 до 89 см (при монтаж от вътрешната страна на рамката на вратата)
  • Ширината се коригира от 55 до 80 см (при монтаж от външната страна на рамката);
  • Изключително лесен монтаж след първоначално разпробиване на повърхността;
  • Ширината и може да се увеличи с помощта на удължители до 114 см (НЕ са включени в комплекта);
  • Размери: 80 х 70 х 4 см;
  • Теглп: 2 кг.


Отговаря на стандарт: EN 1930:2011
Произведена в Дания.

Три са основните ценности, които фирмата следва неотлъчно при производство на продуктите си:

КРЕАТИВНОСТ - БЕЗОПАСНОСТ - ОТГОВОРНОСТ

КРЕАТИВНОСТ - за да получите иновативен продукт, който дава решение на ежедневните Ви проблеми и осигурява безопасна среда за развитие на децата.

БЕЗОПАСНОСТ - като родители, знаем че най-важното е да отгледате детето си здраво и щастливо, без да Ви притесняват ежедневните рискове, които могат да възникнат в желанието му да опознае света около себе си.

ОТГОВОРНОСТ - за да получите най-доброто, тъй като продуктите са преминали редица тестове, изработват се с особено внимание към детайла и са направени за децата. Именно затова всички те са създадени отговорно и природосъобразно.