Телефони: 032622890 / 0884641904
Приятел за количка *Уейн* K`s Kids

Приятел за количка *Уейн* K`s Kids

Цена:16.90лв.
Възраст: 3+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани

В основата на създаването на всяка играчка под марката K`s kids стои така нареченият триъгълник на познанието. Той представлява кратко резюме на всичко което детето може да научи в конкретния етап от своето развитие във физически, логически и социален аспект.


Мисията на K`s kids е да бъде верен партньор, който да помогне на вашето дете да расте и да се учи, наслаждавайки се на игрите. Колекцията от играчки K`s kids  се отличава с висока образователна стойност и оригиналност. Техният креативен дизайн стимулира развитието на детето в различните етапи от растежа му  - привличащи вниманието звуци за слуха, многообразие от тъкани за докосване и прекрасни съчетания от цветове за зрението. Очарователните играчки с марката K`s kids не само се харесват от децата, но и от техните родители, а също така печелят и над 75 награди и признания в областта на производство на детски играчки.

Приятел за количка *Уейн* 
Веселите приятели за количка на K`s Kids ще забавляват детето докато сте навън с количката или столчето за кола. Тъй като имат объл ринг за закачване, могат да се монтират дори и на решетката на детското легло. Играчката има скрити шумолящи и дрънкащи елементи в тялото, пискун и прикрепена гризалка заникнещите зъбки.

Подходяща за деца над 3 месеца.
Размери:9/29/2см
Производител: K'sKids

Възраст: 3+ месеца