Телефони: 032622890 / 0884641904
Пружинен матрак Micuna за бебешка кошара 60/120 см

Пружинен матрак Micuna за бебешка кошара 60/120 см

Цена:139.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Пружинен матрак Micuna за бебешка кошара 60/120 см или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Пружинен матрак Micuna за бебешка кошара 60/120 см или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
С Micuna Вашата сигурност е наше задължение... а за Вас остава да се радвате на останалото...

Micuna е испанска компания с повече от 30 години стаж в производството на висококачествени мебели за детска стая. Компанията е основана през 1973 от Francisco García Moreno и успява да наложи на испанския пазар своите продукти, предлагайки на родителите нещо различно и свежо. Преди появата на фирмата, в Испания са се използвали предимно метални легла, които обаче освен, че са били по-скъпи са били и неудобни и трудни за преместване. Тогава Micuna започва да произвежда в своята фабрика легла за бебета и малки деца изработени изцяло от дърво. Те внасяли уют и топлина в стаята на малчугана и бързо се превърнали в предпочитан избор в цялата страна. 
Детското обзавеждане, което фирмата предлага на клиентите си е произведено от висококачествени материали, спазени са всички стандарти за сигурност на конструкцията и безопасност на материалите. А ненадминатото качество бързо изстрелва фирмата на едно от челните места в света. От 2000 година насам Micuna е четвъртата по големина компания, занимаващата се с производство на детски мебели в Европа.

Пружинен матрак за бебешко легло Micuna   

Първите няколко месеца от живота на детето са определящи за неговото бъдещо, физиологично развитие. Качеството и вида на матрака, върху който детето прекарва голяма част от времето, докато е малко, са много важни. Инвестицията във висококачествен продукт осигурява правилно, здравословно развитие на малчугана. 
Матракът Micuna е едно от най-добрите предложения на нашия пазар. Той е изключително удобен за детето и е на пружинен принцип. Поради начина на обработка на материалите в него, той е максимално удобен за детето, осигурявайки му изключителен комфорт и свобода. Предлага се в размер 60 х 120 см. Калъфчето на матрака е изработено от памучен плат с вложка от полиестерна материя.
  • Матракът се предлага в размер: 60 х 120 см;
  • Дебелина: 12 см;
  • Производител Micuna, Испания.

     Освен всичко останало фабриката е силно ангажирана в това да ангажира производството си по екологично устойчив начин, в унисон с природата и с мисъл за бъдещите поколения. Производството на фирмата е съобразено с всички нормативни актове на Европейския съюз и в Испания за екологично производство. 
Детските легла с тази марка са преминали множество различни тестове и са направени така че да бъдат максимално сигурни за децата, отговаряйки на стандарти EN 716-1:2008 , EN 716-2:2008 и EN 71-3:1994.