Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Африкански слон - женски* - 14657

Schleich - Фигурка *Африкански слон - женски* - 14657

Цена:13.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Африкански слон - женски* - 14657 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Африкански слон - женски* - 14657 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Африкански слон

Африканският слон е най-едрото сухоземно животно на Земята. Възрастните слонове достигат тегло между седем и десет тона и височина около четири метра. Слонът се характеризира с твърд, но гъвкав пласт от сивкава кожа, огромни уши, дълъг хобот, дължащ се на срастване между носа и устата и чифт дълги зъбни резци, наричани бивни. При слоновете е силно развито обонянието и слуха, а зрението им е слабо. С помощта на хобота си слона достига и приема храна, но също така го използва и като средство за комуникация. Слоновете се хранят изцяло с растителна храна като прекарват повече от шестнадесет часа на денонощие в търсенето на достатъчно треви, клони, плодове.

Забавни факти: Слоновете могат да консумират над 227 кг. храна на ден.
Консервационнен статус: Уязвим вид
Местонахождение и местообитание: саванни райони в Африка

Размери на играчката: д/в/ш-   8,5 × 17,0 × 9,5sm