Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Гигантска панда - женска* - 14199

Schleich - Фигурка *Гигантска панда - женска* - 14199

Цена:13.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Гигантска панда - женска* - 14199 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Гигантска панда - женска* - 14199 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Гигантска панда
Черно-бялото кожухче на пандата подхожда идеално на заснежените и скалисти местности, които обитава. Пандата или както я наричат още "бамбуковата мечка", прекарва до десет-дванадесет часа в денонощието в изяждането на повече от тридесет килограма бамбукови филизи. Пандата има специално приспособление под формата на палец, който усърдно използва, за да се справи с бамбуковите стебла. Обикновено пандата е с височина над сто и двадесет сантиметра и тежи около сто килограма. В дивата природа пандите живеят около двадесет години, но в плен те са в състояние да живеят с десетилетие повече. Като цяло пандата живее сама, освен по време на чифтосване и през първите две години от живота си, които прекарва заедно с майка си. Пандата е определена за застрашен вид, като районите, които обитава са защитени от китайското правителство като природни резервати.

Забавни факти: Въпреки че са били смятани за хищници, пандите са вегетарианци!
Консервационнен статус: Застрашен вид
Местонахождение и местообитание: Планински и горски райони в Китай, Азия

Размери на играчката: д/в/ш-   9,3 x 5,0 x 3,6 см