Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Горски див заек* - 14631

Schleich - Фигурка *Горски див заек* - 14631

Цена:7.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Горски див заек* - 14631 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Горски див заек* - 14631 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Горски див заек 
С дългите си уши и постоянно мърдащият си нос, тези бозайници са познати по целия свят. За да избегнат потенциална опасност те се хранят през нощта с треви и различни растения. При хранене зайците използват предните си зъби, за да откъснат храната, а задните за да я смелят. Интересен факт при тези животни е, че зъбите им никога не се износват, защото растат през целия им живот. Те имат силно развити задни крака, които им помагат да пазят равновесие и да правят зигзагообразни движения, за да заблудят хищниците, докато тичат.

Забавни факти: Женските зайци могат да родят до тридесет зайчета годишно.
Латинско наименование:  Lepus timidus
Mестообитаниe: горските региони на Европа.Възраст: 3+ години
Върни До Горе