Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Холщайнско теле* - 13634

Schleich - Фигурка *Холщайнско теле* - 13634

Цена:9.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Холщайнско теле* - 13634 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Холщайнско теле* - 13634 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Холщайнско теле

Родом от Нидерландия, холщайнският едър рогат добитък е една от най-старите и най-разпространени породи говеда.  Част от създаването на други породи, сименталският едър рогат добитък е с много ценени черти, които са довели до успеха на много породи в Европа. Най-добрите черти, характеризиращи породата включват използването им като впрегатни животни, както и участието им в добива на говеждо месо и на млечни продукти. С бързо растящи телета, тази порода е ценена заради своето развитие в селскостопанската дейност.

Забавни факти: Холщайнската крава може да произведе повече от 36 литра мляко на ден.
Консервационнен статус: Култивиран вид
Местонахождение и местообитание: В целият свят

Размери на играчката: д/в/ш- 7,2 x 5,5 х 2 см